Repülőgép-balesetet szenvedett az ismert tévés

Summer TCA Tour - Day 12 VERTICAL GettyImageRank3
PASADENA, CA - AUGUST 8: Director Bill Lawrence of the television show "Cougar Town" speaks during the ABC Network portion of the 2009 Summer Television Critics Association Press Tour at The Langham Huntington Hotel & Spa on August 8, 2009 in Pasadena, California. Frederick M. Brown/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Bill Lawrence író-producernek kényszerleszállást kellett végrehajtania a repülőgépével, ő és a lánya is jól vannak.
Vágólapra másolva!

A Kerge város és a Dokik alkotójának, Bill Lawrence-nek a kis repülőgépe kényszerleszállást hajtott végre egy légi baleset után, Manhattan mellett, az East Riveren sikerült landolnia.

Az író-producer több képet és bejegyzést posztolt a balesetről a közösségi oldalakon, megerősítette, hogy mindenki jól van, többek között ő és a lánya is, valamint megköszönte a kiérkező segítséget:

Egy másik képen is megmutatta „tengeri repülőgépüket”, valamint közölte, hogy rengeteg tequilát meg fog inni az eset után:

Our sea plane. Going to go drink tequila continuously. #Lucky

Bill Lawrence (@vdoozer) által megosztott bejegyzés,

Lawrence igazi veterán a tévés szakmában, a Kerge város és a Dokik mellett a Született szinglik és a Csúcsformában író-producereként is ismert, jelenleg Lucy Hale-lel készíti új sorozatát, a Life Sentence-t.