Nem tudták megmenteni házasságukat Kovács Patríciáék

Kovács Patrícia
Vágólapra másolva!
Kovács Patrícia és Gusztos Péter közösségi oldalukon közölték, hogy véget ért a házasságuk.
Vágólapra másolva!

A színésznő és párja úgy döntöttek, jobb, ha tőlük tudják meg, mi történt: közösségi oldalukon őszintén írtak kapcsolatukról.

Forrás: Kovács Patrícia

"A legjobb az, ha mi mondjuk el és ha együtt mondjuk el. Mindenkit arra kérünk, tartsa tiszteletben: nem tudunk, nem akarunk, nem fogunk ennél többet mondani.

A közösségi oldalakon mindannyian hajlamosak vagyunk csak a szépet és jót mutatni magunkból és az életünkből, így akik a távolból követnek minket, nyilván megdöbbenek majd ezeken a sorokon. De az élet nem a legjobb pillanatainkból készült fotók gyűjteménye, sokkal összetettebb, bonyolultabb annál.

Idén volt 9 éves gyönyörű kapcsolatunk, mely két éve komoly válságba került.

hogy rendbehozzuk. Akik ismernek minket, tudják, mekkorát küzdöttünk érte, egymásért. Mégis oda jutottunk, hogy jobbnak látjuk, ha most elengedjük egymás kezét. Békében külön költözünk.

De közel maradunk egymáshoz, mert összekapcsolnak minket a gyerekek, a kutyáink, a közösen létrehozott alapítvány, és természetesen az az erős kötődés, ami eddig elhozott minket.
Esküvői meghívónkon hét éve ez állt: 'együtt leszünk, mint a gemenci szarvasok'. Az ár most elsodort minket egymás mellől. De a szeretet köztünk végtelen."