Ezért maradt el Berki Krisztián és Hódi Pamela tervezett esküvője

Berki Hódi
Vágólapra másolva!
Bár a napokban arról szóltak a hírek, hogy csak az Édes Élet miatt házasodott volna össze Berki Krisztián és Hódi Pamela, ezt a pár tagadja. Mint Berki elmondta, a realityben az életüket mutatják be, szó sincs ilyen szinten megírt forgatókönyvről.
Vágólapra másolva!

"Egészen addig tudok működni a képernyőn, míg önazonos vagyok, és saját magamat mutatom" - mondta Berki a Mokkában, mikor az elmaradt esküvőről kérdezték. Mint mesélte, arról szóltak a napokban a hírek, hogy csak az Édes Élet miatt házadodtak volna össze párjával, de ez nem igaz.

"Úgy gondolom, hogy minket senki nem tud semmire sem rávenni, amit nem szeretnénk. Hülyeség, badarság, hogy ez szerkesztői dolog lett volna. Mi önazonosak vagyunk az életünkkel, és mindig azt csináljuk, amit szeretnénk.

de ha végignézik a nézők a most futó részeket, látják, hogy ez még Ázsia előtt volt, akkor is iyen szituációban voltunk" - mondta, utalva arra, hogy hosszú hetekre elutazott a TV2 egyik új műsorának forgatására.

Forrás: Hódi Pamela

Miután hazaért Ázsiából, átbeszélték a dolgaikat, és abban egyeztek meg, hogy július elsején mégsem házasodnak össze. Mindenképp a kamerák előtt mondják majd ki az igent, szerződése van a csatornával, így nem fognak titokban összeházasodni. "Tartozom annyival a csatornának, hogy minden döntésemről, ami nagyban befolyásolja az életemet, bejelentést teszek. Nem is tudnánk megcsinálni a kamerák nélkül, még ha akarnánk se" - mesélte.

A döntést közösen hozták meg, nagy kő esett le a szívükről, és Berki szerint nem sérült tőle a kapcsolat, továbbra is ugyanúgy élik az életüket, mint eddig.