Nézzen be a Jóbarátok-sztár 3,6 milliárd forintos vityillójába!

Vágólapra másolva!
13,5 millió dollárért árulja egyik házát Matthew Perry.
Vágólapra másolva!

A 47 éves színész a házat 2011-ben vette 8 millió 650 ezer dollárért, de már túl akar adni rajta. Jelenleg 13,5 millióért árulja a Los Angeles-i ingatlant.

A ház 364 négyzetméteres, három hálószobája, négy fürdőszobája és egy mosdója van, a pazar panoráma mellett. Talán nem meglepő, de van hozzá úszómedence, kiépített grillező, továbbá egy kis házimoziterem. Több képet itt talál.

Perry amúgy színházban sikeres (londoni magyarok megnézhetik gyakran), de tévében eléggé beleragadt a szitkomokba. A Színfalak mögött 22 része után a Mr. Sunshine című komédiában bolondozott, de ez csak fél évadot kapott, 13 rész után kaszálták. Később a Go On (Csoportban marad) sem lett igazán sikeres, egy évad után jött a búcsú. 2015 óta a The Odd Couple című szériában látható.

Rémálmai vannak

Az egykori Chandler nemrég a Varietynek adott interjújában elmondta, hogy kirázza a hideg annak a gondolatától is, hogy feltámasztják a Jóbarátokat. „Van nekem ez a visszatérő rémálmom, és ez nem vicc. Néha az a rémálmom, hogy összeállunk a Jóbarátok-folytatásra, de a kutyát sem érdekli. Leforgatunk egy egész évadot,

Tehát ha valaki engem megkérdez erről, nemet fogok mondani. A csúcson hagytuk abba, azt nem tudjuk már elérni. Akkor meg minek csinálnánk újra az egészet?” – elmélkedett.