Cicciolina fellebbez, de a számla összegére nem emlékszik

Cicciolina
Vágólapra másolva!
Egy hatéves történet végén kapott egyéves börtönbüntetést, mert a bíróság szerint hamis számlával próbálta megtéveszteni a biztosítóját. Fellebbez, mert ártatlan, véli, de a sztorija ettől még szerfelett különös, hiszen egy „pszichiáter" járt hozzá hónapokig masszírozni a kisujját.
Vágólapra másolva!

A magyar származású, Olaszországban élő modell, erotikusfilm-szereplő 2011 végén nyújtott be orvosi igazolást egy biztosítónak, de a kutyaharapás gyógyításáról „számlát" kiállító, önmagát orvosnak mondó embernek nem volt kamarai tagsága.

Cicciolina kisujja ugyanis a harapás után nagyon fájt, be volt dagadva, így orvost keresett, de nem a hagyományos módon. Innen a történet nem kevésbé szürreális: „A Facebookon keresztül találtam egy dokit, egy pszichiátert, ő házról-házra jár. Két-három hónapon keresztül jött hozzám, medikálta, kaptam a gyógyszereket, meg masszázsolta. Mivel van biztosításom, kértem tőle papírt" – mesélte a Mokkában.

Forrás: tv2

A legszebb mondat ekkor jött még csak: „Én elvittem ezek után a papírokat, a dokumenteket az insuranszhoz, és az insuransz irdogálni kezdett erről a dokiról, akiről én nem is tudtam, hogy igazából nem is doktor, hogy az ő dokumentje egy svájci doktor dokumentjei... na, én teljesen leestem a székről" – magyarázta Staller Ilona.

Ciccionlina szerint ő ellenszenves lehetett a biztosítónak, ezért is problémázott. Kis homály a történetben, hogy arra nem emlékszik, hogy három vagy négyezer eurós volt-e számla, ami annak fényében fura, hogy bírósági ügy lett belőle. Egy évet kapott felfüggesztve, de fellebbez, mert úgy véli, neki van igaza.