Szulák Andrea: Nem is olyan könnyű osztani az észt

Szulák Andrea
Szulák Andrea, Origo interjú 2016.
Vágólapra másolva!
Szulák Andrea extra produkcióval készül a vasárnapi Nagy Duettre, két Kylie Minogue-dalt fog előadni a TV2 show-jában. Zsűritagként a párosokat mindig objektíven pontozza, nem tudja megtippelni, hogy ki nyeri a szériát, de személyes kedvence lett a műsor ideje alatt – ezekről mesélt az Origónak.
Vágólapra másolva!

Kasza Tibi és Cooky produkciói után a harmadik zsűritag, Szulák Andrea is színpadra áll, és bár rutinos előadó, izgul a fellépés miatt.

"Két Kylie Minogue-dal feldolgozásával készülök, kicsit jazzes stílusban. Izgalom jócskán van bennem, de nem a show, a nézők és a kollégák miatt, ezekhez hozzá vagyok szokva. Minden új szituáció előtt izgulok, amiben megmérettethetem magam."

a hétköznapokon. Tudom, hogy mennyi ambíció, tehetség és tisztesség van a munkájukban, de egész más megtapasztalni a készülés folyamatát" – mesélte.

. Fotó: M. Schmidt János - Origo

Megtippelni nem tudná, hogy kik lesznek a széria győztesei, de személyes kedvencei vannak.

A nézőket nem az érdekli, hogy kivel vagyok jóban, kivel sütögettem a kertben a hétvégén vagy ki a haverom, hanem arra, hogy az előadást hogyan értékelem. Szinte mindenkivel volt már személyes kapcsolatom régebbről, úgyhogy nem is olyan könnyű ott ülni és osztani az észt. Simán kerülhetek én is olyan szituációba, hogy engem zsűriznek majd kollégák."

Fotó: M. Schmidt János - Origo

"Mindegyik páros szimpatikus egyébként, de tényleg igyekszem reálisan, objektíven nézni őket. Közel a döntő, mi már nem fogunk vasárnap pontozni, csak élvezni a show-t, a nézőkre lesz bízva, hogy kit találnak a legjobbnak"- mondta.

A Nagy Duett hiányozni fog neki, amint véget ér, de úgy érzi, ezeknek a formátumoknak is szükségük van egy kis szünetre.

erre a tévéműsoroknál is szükség van. Ha kialakul a hiányérzet, újra nagyon fogják várni majd. Nekem is biztosan hiányozni fog, hisz megszerettem az elmúlt tíz hétben, de egy csomó feladat vár, ami betölti majd ezt az űrt."