Kilépnek a Gyilkos elmék női szereplői, ha nem kapnak béremelést

CBS, CW, Showtime Summer TCA Party - Arrivals GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment Celebrities
WEST HOLLYWOOD, CA - AUGUST 10: Actresses A.J. Cook (L) and Kirsten Vangsness arrive at the CBS, CW, Showtime Summer TCA Party at Pacific Design Center on August 10, 2016 in West Hollywood, California. Matt Winkelmeyer/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Gyilkos elmék két színésznője béremelést, a férfi kollégákkal egyenlő fizetést követel – ha nem kapják meg, kilépnek a sorozatból.
Vágólapra másolva!

Már készítik elő a Gyilkos elmék tizenharmadik évadját, Joe Mantegna és Matthew Gray Gubler alá is írtak az új szezonra, a két női főszereplőnek, Kirsten Vangsnessnek és A.J. Cooknak azonban még nincs szerződése.

A színésznők a férfi kollégákéval megegyező gázsit követelnek, azzal fenyegetőznek, hogy ha nem kapják meg a béremelést, otthagyják a sorozatot.

A.J. Cook és Kirsten Vangsness egy tavalyi rendezvényen Forrás: AFP/2016 Getty Images/Matt Winkelmeyer

Vangsness és Cook 2013-ban harcolt ki utoljára fizetésemelést, de egy epizódért még így is csak nagyjából a felét kapják annak, mint amit férfi kollégáik.

Mindketten egyébként az első évadtól kezdve benne vannak a Gyilkos elmék-ben, Vangsness 274, Cook 255 epizódban jelent meg.