Összeomlott a manchesteri terrortámadásról tudósító műsorvezető

London: Red carpet at The Sun Military Awards457 The Sun Military Awards Millies Guildhall London UK 14 December
UK, London: Susanna Reid attends The Sun Military Awards at the Guild Hall in London, UK on December 14, 2016. - Richard GOLDSCHMIDT
Vágólapra másolva!
Egy brit műsorvezető, Susanna Reid nehezen viselte, hogy a manchesteri terrortámadásról kellett tudósítania, műsorváltozások is voltak az ottani tévécsatornáknál. 
Vágólapra másolva!

A brit ITV reggeli műsora, a Good Morning Britain is beszámolt a manchesteri terrortámadásról – amelynek a legfrissebb hírek szerint 22 halottja és 59 sebesültje van –, az egyik műsorvezető, Susanna Reid azonban nehezen viselte a tudósítást.

Éppen interjút készítettek egy kétségbeesett anyával, akinek a 15 éves lánya a helyszínen volt, amikor Reid könnyekben tört ki, azt mondta, nem tudja elképzelni, min mennek át a szülők a mai reggelen:

Az édesanyja a műsor idején még nem érte el telefonon a lányt, aki egy barátjával ment a terroristák által megtámadott koncertre – a barátjáról lehetett csak biztosat tudni, őt kórházban ápolták a sérülései miatt.

A terrortámadás miatt műsorváltozások is voltak a brit tévéknél, az ITV és a BBC több rendes műsora elmaradt, hogy helyet adjon a manchesteri tudósításoknak, élő közvetítéseknek.