Szánalmas, patkány férgek! - folytatódott az Exek az édenben

Ez a páros esett szét
Vágólapra másolva!
A Viasat3 valóságshow-jának szereplői már nem annyira örülnek Bódi Sylvi felbukkanásának, mert ilyenkor általában valaki kiesik. A május 23-i adásban Zsuzsi álmait oszlatták szét a balinéz istenségek, Norbi meg valahol érthető dührohamot kapott – rájött, hogy az alkalmi barátságnál fontosabb a taktika, a játék.
Vágólapra másolva!

Szkanderversenyt rendeztek a villában, a fiúknál Milán döntőzött Norbival, előbbi nyert, a lányoknál pedig Franci nyomta le az unott és motiválatlan lakótársnőket. Ők ketten mentek ki masszírozós randira, ami remek alkalmat teremtett egy kis intrikára. Eztán a három lány lekocsikázhatott a tengerpartra, ami Balinál kifejezetten szépséges, ennek ellenére olyan arcot vágtak, mint akik hat hete napon rothadó, ecettel meglocsolt angolnába haraptak.

Külső program minden részben volt Forrás: Viasat3

És nem véletlenül vágtak kelletlen arcot a napsütötte, trópusi programhoz, mert láttak Éden Hotelt korábban (ez az Exek az édenben pedig annak mostohatestvére), és tudták, hogy az ilyen külső program gyakran azzal ér véget, hogy valakit ki kell pöckölni a játékból. Két nappal a finálé előtt pedig senki nem akar hazamenni, úgyhogy csendben nekiláttak imádkozni Brahma teremtő istenhez.

Kicsit ideges lett Forrás: Viasat3

Úgy volt, hogy hullámszörfözhetnek a lányok, de betoppant szertartásosan Bódi Sylvi, és közölte, hogy hármójuk közül egy kiesik, mégpedig ők maguk döntik el, ki veszíti el idő előtt a 10 millió forintos álmát. A két rivális képe közül egyet kellett borítékba helyezni: ha volt cseppnyi eszük, a legerősebbnek vélt ellenfelet tették bele.

Ez a páros esett szét Forrás: Viasat3

Zsuzsi Berni képét csúsztatta bele, de ezt vissza is adta az aprócska lány, azaz Franciska szavazata döntött, kiesett Zsuzsi. „Egy áruló vagy" - mondta dühöngve Francinak, Tamást pedig hazug, undorító állatnak nevezte, majd hozzátette, hogy már rég leköpte volna a két árulót, ha nem tévéműsorban lenne. „Patkány férgek vagytok mind a ketten, szánalmas!" – tombolt a kiesett lány párja, Norbi.

Zsuzsi ment Forrás: Viasat3

A legjobb Bódi Sylvi volt, aki megszeppent arccal hallgatta az indulatos disputát, majd azt motyogta, hogy „én nem zavarok tovább", és nesztelenül elsompolygott.