Iszak Eszter: Kreatív lány vagyok, aki még tud álmodni

iszak
Vágólapra másolva!
Iszak Eszter a képernyős munkák mellett új területen próbálja ki magát, piacra dobta saját ruhamárkáját.
Vágólapra másolva!

Régóta tervez ruhákat, kilenc éve rajzolgat otthon, de csak másfél éve döntötte el, hogy létrehozza saját márkáját.

"Nem tanultam ezt a szakmát, nem tartom magam divattervezőnek, hisz ők évekkel előre meghatározzák a divatot, én az aktuális trendekre csatlakozom rá. Trendérzékeny lánynak tartom magam, aki kreatív, így meg tud álmodni szetteket. 18 és 30 év közti nőknek készítek ruhákat, leginkább az van a fejemben, amit én is szívesen viselnék, de szeretném majd képezni magamat" - mondta az Origónak.

Forrás: Red Lemon

Már egy ideje hordja a saját ruháit, és fotózkodni is szokott bennük, így kapott már visszajelzéseket.

"Sokan kérdezték, hogy hol vettem, ők is akarnak ilyet, úgyhogy eltökéltem, hogy nagyobb mennyiségben fogjuk ezeket készíteni. Sok blogot olvasok, tudom, hogy épp mi a divat, a fűzős, a nyakpántos, a kivágott vagy bármi, utána ezeket átgondolom a saját stílusommal. A zene és az utazás is inspirál."

Forrás: Red Lemon

voltak durva mellényúlásaim bőven, nem voltam mindig a topon. Ha utólag visszanézem a képeket, néha húzom a számat, de azt tudom, hogy gyerekként is szerettem öltözködni. Nekem ez abszolút önkifejezési forma, és a hangulatomat is tükrözi, hogy miben vagyok" - mondta.

Forrás: Red Lemon

A képernyős munka mellett képzeli el a ruhatervezést, szerinte tudja működtetni a kettőt. "Mindkettő nagy szerelmem, szeretném párhuzamosan csinálni a kettőt. Úgy érzem, lehet is, bár mostanában két-három órát aludtam csak éjszakánként, nagyon ki vagyok merülve."