Dwayne Johnson feladná a színészetet

Dwayne Johnson, 2016 MTV Movie Awards
Johnson idén áprilisban az MTV Movie Awardson
Vágólapra másolva!
A sztár hatalmas izmai alig fértek fel a GQ júniusi számának címlapjára – de nem ez volt az egyetlen izgalom a férfimagazinban: a Sziklának ugyanis a muszklijainál csak az ambíciója nagyobb, és megint megszólalt az esetleges elnökjelöltségét firtató kérdésben.
Vágólapra másolva!

Először tavaly júniusban, még a legutóbbi amerikai elnökválasztás előtt merült fel egy Washington Post-cikkben, hogy Johnson az egyik legközkedveltebb sztár, ráadásul apai ágról egy olyan felmenővel is büszkélkedhet, aki harcolt a függetlenségi háborúban, így valós esélye lenne rá, hogy őt választanák az ország vezetőjének, ha elindulna.

Akkor még a pankrátorból lett színész úgy reagált az ötletre, hogy ez nagyon hízelgő gondolat, és jó volt olvasni, de most az a lényeg, hogy a jelenlegi és a közeli jövőben megválasztandó vezetők jól irányítsák az országot.

Néhány héttel később a Time írt egy cikket azzal a címmel, hogy Az emberek tényleg azt akarják, hogy a Szikla legyen az elnök – és ő nem tiltakozik. Ekkor már a sztárnak kicsit módosult az álláspontja, és mintha komolyan elgondolkodott volna egy esetleges jelöltségen.

A folytatásért lapozzon!