Közel egymillió ember nézte a portugál-magyart az M4 Sporton

Lang Ádám, André Silva, Bese Barnabás
Lisszabon, 2017. március 25. A portugál Andre Silva (k), valamint Lang Ádám (b) és Bese Barnabás a Portugália - Magyarország labdarúgó világbajnoki selejtezőmérkőzésen a lisszaboni Luz Stadionban 2017. március 25-én. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Erős hétvégét zárt az M4 Sport.
Vágólapra másolva!

A 2016-os Európa Bajnokságon, és az Olimpián tapasztalt nézettségek jellemezték ezt a hétvégét. Szombaton az M4 Sport messze kiemelkedett közönségarányával a sportcsatornák közül, teljes napon 9,1%-ot, főműsoridőben pedig 13,5%-ot produkált (SHR, 4+), és a teljes piacon is a legmagasabb volt a közönségaránya ezen a napon, mindkét idősávban - közölte az MTVA.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

A Forma-1 reggeli időmérőjét 212 ezer ember nézte, majd az ismétlést pedig 128 ezer fő. Kora este magyar női kézilabda bajnoksággal melegítettek a nézők, ezt 133 ezer fő követte végig. Az est főszáma a portugál - magyar volt, ezt közel egymillióan nézték, 994 ezer ember szurkolta végig a mérkőzést. A valós szám magasabb lehet a mérésnél, mert fontos meccset sokan társaságban, akár kivetítők előtt néznek, őket pedig nem méri a Nielsen.

A Forma-1 futama 359 ezer nézőt vonzott, és 119 ezer ember izgulta ki az U-17-es csapat sikeres Eb-selejtezőjét.