Adam Sandlert már ne a mozikban keresse!

"Pixels" New York Premiere - Inside Arrivals GettyImageRank3 HORIZONTAL USA New York City Film Premiere Premiere Red Carpet Event Adam Sandler Arts Culture and Entertainment Attending 2015 Regal E-Walk PersonalityInQueue Pixels - 2015 Film FeedRouted_Nort
NEW YORK, NY - JULY 18: Adam Sandler attends the "Pixels" New York Premiere at Regal E-Walk on July 18, 2015 in New York City. Grant Lamos IV/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A komikusnak a The Ridiculous 6, a The Do-Over és a Sandy Wexler után további négy nagyjátékfilmje jön a Netflix nevű streamelős szolgáltatásnál, a mozik helyet kizárólagosan a nézők nappalijában debütálva.
Vágólapra másolva!

A cég a Sandler-vígjátékok finanszírozásában és gyártásában is részt vesz, így az egyszerű forgalmazásnál sokkal szorosabb együttműködésről van szó.

A színész produkciós cége, a Happy Madison Productions 2014-ben kötötte az első, négy filmre szóló szerződést a Netflixszel. Ezek közül a The Ridiculous 6 és a The Do-Over a streamelős szolgáltatás két legnézettebb eredeti gyártású mozija lett, a Sandy Wexlert pedig majd április 14-én mutatják be.

mert szeretem, hogy olyan szenvedélyesen állnak hozzá a filmkészítéshez és ahhoz, hogy azokat a világ elé tárják. Úgy érzem magam velük, mintha egy család lennénk, és nem tudom eléggé megköszönni a támogatásukat" – írta Sandler egy közleményben.

Adam Sandler 2015 júliusában a Pixel premierjén Forrás: AFP/Grant Lamos Iv

A sztár részéről egyébként bölcs döntés, hogy a nagyvászon helyett a Netflix által garantált kisképernyőket választja, hiszen habár a kilencvenes években még garanciát jelentett a neve a mozipénztárakban, addig mostanában nem ritka, hogy megbuknak a filmjei (például legutóbb a 2015-ös Pixel) – a Netflix viszont világszerte 93 millió regisztrált felhasználóval rendelkezik.