Zimány Linda: Nekem is vannak problémáim az önbizalmammal

7 kérdés az egészségről: Zimány Linda dr. life
Vágólapra másolva!
Zimány Linda már nagyon izgatott A Nagy Duett miatt, Oláh Gergő partnereként szerepel majd a TV2 műsorában – bár korábban nem ismerte, ma már mindent tud róla, és jól mennek a közös próbák. Reméli, a nagy drukk csak segíti majd a produkciójukat, a kritikákra pedig már előre felkészült. 
Vágólapra másolva!

Oláh Gergőt nem igazán ismerte, soha nem találkoztak korábban, de felkészült belőle, ma már mindent tud róla. "Mikor megnyerte az X-Faktor-t, én Los Angelesben voltam nagyrészt, úgyhogy kevésbé ismertem a munkásságát. Amikor megtudtam, hogy ő lesz a párom, megnéztem, hogy mivel foglalkozott mostanában, milyenek voltak a régi szereplései, átnéztem a klipjeit. Hallottam róla közös ismerősöktől, hogy brutál jó a hangja, és nagyon jól táncol, azóta ezt már tapasztaltam is, mert elkezdtük a közös próbákat. Mivel én nagyon tudok pörögni, és száz fokon égek, olyan jó érezni a belőle áradó nyugalmat, nagyon jó hatással vagyunk egymásra" – mesélte.

Fotó: Polyak Attila - Origo

Fontos neki, hogy jól sikerüljenek a produkciók, úgyhogy sokat gyakorol, magának akar elsősorban megfelelni. "Mint minden nőnek, nekem is vannak problémáim az önbizalmammal, ez itt is meglátszik. Mivel teljesen új a szerep számomra, félek egy kicsit, soha nem énekeltem több százezer ember előtt. Gergő szerint jól énekelek, ez mindenképpen megnyugtat, a pozitív visszajelzések segítenek, hogy jobban tudjam adni magam."

Számít a kritikákra

Mivel a szereplés hosszú ideje az élete része, nem lesz zavarban a kamerák és a közönség miatt, de azért eléggé izgul.

A tévézés nekem már régóta nagy szerelem, vezettem műsort is, de az teljesen más szakasza volt az életemnek. Ilyen típusú műsorban még nem szerepeltem, de mindig nagyon tetszett, vágytam rá, hogy egyszer kipróbálhassam."

Forrás: Zimány Linda

Számít rá, hogy kritikákat is fognak kapni, de erre már felkészült. "Bízom abban, hogy nem állítanak velem szemben magas elvárásokat, hisz nem szabad elfelejteni, hogy én ezen a terepen amatőr vagyok. A múltban tanultam zenét, és egy zenei díjátadón elénekeltem egy dalt műsorvezetőként, de az teljesen más, mint ha ez lenne a szakmám. Nem lenne túl igazságos, ha egy profihoz mérnének, remélem, ez nem is így lesz. Én megpróbálom kihozni magamból a legtöbbet, aztán állok elébe a kritikáknak."

nem tudok máshogy hozzáállni. A próbákat nagyon élvezem, minden nagyon tetszik, úgyhogy remélem, sokáig maradhatok. Lesznek nagyon jó produkciók, és természetesen Britney-t sem akarom kihagyni belőle! Úgyhogy nagyon remélem, lesz lehetőség erre is" – tette hozzá.

Forrás: Zimány Linda

A műsor miatt át kellett alakítani a következő heteit, de kollégái rugalmasak voltak, mellette állnak, az első műsorban ott is lesznek páran drukkolni neki. "Mikor az irodában vagyok, százszázalékosan dolgozom, néha elrohanok egy tánc- vagy énekpróbára. Nekem az tetszik, ha nagy pörgés van, úgyhogy ez egy nagyon jó része most az életemnek."