Lady Gagával történt szakításáról mesélt a sorozatsztár

Lady Gaga, Taylor Kinney, Vanity Fair Oscar-parti 2016
Lady Gaga és Taylor Kinney a Vanity Fair tavalyi Oscar-partiján
Vágólapra másolva!
Sok rajongó szíve szakadt meg, amikor Taylor Kinney, a Vámpírnaplók, a Bűnös Chicago és a Lángoló Chicago sztárja és az énekesnő tavaly júliusban lefújták az eljegyzésüket. Az énekesnő azóta továbblépett, és már ügynökével, Christian Carinóval van együtt – de vajon mi lehet a színésszel?
Vágólapra másolva!

Úgy tűnik, Kinney szerelmi élete helyett azóta inkább a karrierjére koncentrál – legalábbis erről árulkodik az Entertainment Tonight című műsornak adott nyilatkozata.

„A Lángoló Chicagón keresztül élek szerelmi életet. Kvázi

mondta a 35 éves színész, aki azt is elmondta, hogy amúgy egy nőben az a legfontosabb számára, hogy tudjanak együtt nevetni, és hasonló legyen a humorérzékük, kimondott típusa tehát nincs.

Lady Gaga és Taylor Kinney a Vanity Fair tavalyi Oscar-partiján Forrás: Hubert Boesl / DPA

Kinney egyébként öt évig volt együtt Lady Gagával, és a szakítás ellenére a mai napig közeli viszonyban maradtak. A színész

mindig a legszebb szavakkal nyilatkozik exéről,

és rendszeresen a legjobb barátjaként emlegeti az énekesnőt.

És mindez nem csak a szavak szintjén zajlik, a volt szerelmesek tényleg tartják a kapcsolatot. Kinney például decemberben együtt lógott Gaga édesanyjával egy jótékonysági eseményen, februárban pedig elment megnézni az énekesnő előadását a Super Bowl félidejében.