Máris megvan, mit csinál a főszereplő a Dr. Csont után

Dr. Csont
Vágólapra másolva!
Március 28-án kerül adásba a Dr. Csont utolsó, tizenkettedik évadának záró epizódja, de a férfi főszerepet játszó David Boreanaz nem sokáig fog unatkozni: máris megtalálta a következő projektet, amiben részt vesz.
Vágólapra másolva!

Boreanaz alakítja majd a főszerepet a CBS közelgő drámai sorozatában (illetve egyelőre pilot epizódjában), amely az amerikai tengerészgyalogság berkeiben játszódik, és azt mutatja be, hogyan tervezik meg és hajtják végre veszélyes küldetéseiket a világ talán legütőképesebb különleges alakulatának tagjai.

A színész a szerepet kollégájától, Jim Caviezeltől, A passió című film és A célszemély című sorozat sztárjától veszi át, aki kreatív különbségek miatt hagyta ott a produkciót.

Boreanaz Emily Deschanellel a Dr. Csontban Forrás: FOX

Boreanaz a bemutatkozó epizódban egy Jason nevű karaktert fog alakítani, egy rohamcsapat elszánt és köztiszteletben álló vezetőjét, aki ebben a minőségében több mint egy tucat bevetésen van már túl.

A Dr. Csont, az Angel és a Buffy, a vámpírok réme sztárja társait olyan színészek játsszák, mint A.J. Buckley (New York-i helyszínelők), Max Thieriot (Bates Motel: Psycho a kezdetektől), Neil Brown Jr. (Bizonytalan) és Toni Trucks (NCIS: New Orleans).