Nagy a szerelem a Trónok harca sztárja és a népszerű énekes között

Sophie Turner
Vágólapra másolva!
Sophie Turner, a népszerű fantasysorozat Sansa Starkja és az egykori Jonas Brothersből, illetve a Jonas című Disney-sorozatból ismert Joe Jonas kapcsolatáról először novemberben lehetett hallani. A fiatalok közt azóta is dúl a szerelem.
Vágólapra másolva!

A két sztár akkor hívta fel magára a figyelmet, amikor az MTV Europe Music Awards-gálán látták őket összemelegedni. Hogy kapcsolatuk több futó kalandnál, az akkor derült ki, amikor egy barátjuk esküvőjén is együtt jelentek meg.

Az eseményről a vendégeknek köszönhetően több fotó is felkerült az Instagramra, így saját szemünkkel is láthatjuk, milyen szép párt alkot Turner és a második legidősebb Jonas testvér.

A két sztár azóta még a szerelem városát, Párizst is megjárta együtt, de a bulvárlapok szerint az is tomboló szerelmüket bizonyítja, hogy szinte minden megjelenésükkor összeöltöznek.

A pár tagjai van, hogy teljesen egyforma napszemüvegben, azonos színű sportcipőben, hasonló dzsekiben jelennek meg, vagy épp az általuk viselt színeket válogatják össze. Az erről tanúskodó fotókat itt nézhetjük meg.