Izgalmas párosok alakultak ki A Nagy Duettben

A Nagy Duett zsűrije nem változik
Vágólapra másolva!
Ábrahám Edit mellé Vastag Csaba került, Mádai Vivient pedig a Hooligans-énekes Csipa segíti majd hangban. Rajt április 2-án, szavazzon a cikk alján!
Vágólapra másolva!

2016-ban a hazai tévézők a magyar futballeufóriát hozó Eb meccsei után A Nagy Duettet nézték a legnagyobb számban (itt a toplista), úgyhogy nem volt kérdés, hogy visszahozza a TV2 a már bevált formátumot. Évi tíz adással nem lehet könnyen kiégetni egy formátumot, így a kérdés ilyenkor csak az, hogy kiket sikerül megszerezni a műsor számára, hogy legyen köztük idős és fiatal, popsztár és mulatós muzsika felől érkező, népszerű színész és tévés személyiség egyaránt, hogy minél több nézői réteget lefedjenek.

A Nagy Duett 2017-es műsorának sajtótájékoztatója - több fotóért klikk a képre! Fotó: Polyak Attila - Origo

A 2017-es mezőny erősnek tűnik, jóformán mindenki ismert név, és akad pár érdekes páros. Olyan fura, mint az Árpa Attila, Falusi Mariann alkotta duett, talán nem, de izgalmas és szórakoztató lehet sok páros heti produkciója.

A Nagy Duett zsűrije nem változik Forrás: Kasza Tibi / Facebook

Az egyik esélyes páros látatlanban Ábrahám Edit és Vastag Csaba duettje, ha elfogadjuk tényként azt a sokat emlegetett tévés közhelyt, miszerint a legaktívabb szavazók a show-k esetében a középkorú nők. Apáti Bence sármja is hozhat pár pluszvoksot, ő Vincze Lillával van párban. Sági Szilárd és Völgyesi Gabi duettje ugyanígy érdekes lehet, a fiatalabb korosztály pedig Csipa és Mádai Vivien produkciójának tapsolhat, már ha bárki is tesz ilyet a képernyő előtt.

Mádai Vivien és Csipa - galériáért klikk a fotóra! Fotó: Polyak Attila - Origo

Fábián Juli mellett Győrfi Pál énekel és táncol majd, Emilio pedig Ábel Anitát kapta. Peller Károly Stohl Lucával lép színpadra, Erdei Zsolt és Judy kettőse pedig vicces volt az újságíróknak, fotósoknak tartott sajtóeseményen, ha sok humort visznek a fellépéseikbe, menetelhetnek pár hetet.

Ábrahám Edit és Vastag Csaba Fotó: Polyak Attila - Origo

Tolvai Reni mellett a mentalista-bűvész Danny Blue igyekszik majd elvarázsolni a nézőket, Simon Kornél színész pedig Janicsák Vecával készül, akinek hangi adottságaival mindenki tisztában van, de mint mondta, nem szeret és nem tud táncolni, márpedig itt mozogni is kell. Zimány Lindát egy X-Faktor-győztes segíti majd, Oláh Gergő áll mellette, a mulatós zenéből érkező Jolly pedig Hódi Pamelával alkot egy párost.

Páran a csapatból Fotó: Polyak Attila - Origo

Az első show április 2-án, vasárnap este 18.50-kor startol, a 12 párosból egy mindig kiesik, és összesen tíz adás lesz.

Szavazzon!

Szavazzon!

A Nagy Duett: kinek drukkol? Akár hat választ is megadhat.