Érzelmes videón a rákos színésznő

Shannen Doherty, Stand Up To Cancer 2016
Vágólapra másolva!
Shannen Doherty, a Beverly Hills 90210 sztárja az Instagramon megosztott felvétellel arra a napra emlékezett, amikor le kellett borotválni a fejét, mert szép hosszú tincsei a kemoterápia mellékhatásaként amúgy is kihullottak volna.
Vágólapra másolva!

A néhány másodperces klipben azt láthatjuk, hogy a színésznő haján épp egy barátnője dolgozik egy nullás géppel, miközben Doherty azon kacarászik könnyes szemmel, hogy a hajvágásnak ebben a stádiumában pont úgy néz ki, mint Bart Simpson.

Köszönöm, Anne Marie Kortright, hogy bevetetted magad, és megtetted, amit meg kellett tenni!" – írta a videó kísérőszövegeként a sztár, aki Rosa nevű édesanyját is betaggelte, mivel ő is ott volt a bátor lépés megtételekor.

This day..... laughing thru the tears. Thank you @annemkortright for jumping in and doing what needed to be done. @themamarosa

ShannenDoherty (@theshando) által megosztott bejegyzés,

Doherty hónapok óta rendkívüli őszinteséggel mutatja be Instagram-oldalán a mellrák elleni küzdelmét. Korábban képsorozatot is megosztott a haja eltávolításáról, de láthattuk már betegsége ellenére energikusan táncolni is.

Legutóbb arról lehetett hallani, hogy a színésznő minden kezelése sikeresen lezárult, épp a tesztek eredményét várja, sőt már egy nyilvános eseményen is megjelent, ahol remekül nézett ki: mintha nyoma se lenne rajta a kórnak.