Lakatos Márk: A divat és a stílus nem pénzkérdés

stíluspárbaj, lakatos márk
Vágólapra másolva!
Megújulva tér vissza a Viasat3 képernyőjére Lakatos Márk stílustanácsadó műsora, a Stíluspárbaj-ban a versenyzők mellett feltűnik majd többek közt Vajna Tímea, Tomcsányi Dóra és Árpa Attila is. A műsorvezető szerint sokat lehet tanulni az elhangzottakból, a stílus és a divat pedig nem pénzkérdés – erről mesélt az Origónak.
Vágólapra másolva!

Március 13-tól a Viasat3-on minden héten öt játékos próbálja bebizonyítani, hogy az ő stílusa a legtrendibb, a versengésben ismert arcok segítik őket, akik Lakatos Márk szerint profik voltak tanácsadóként. "Ők a végén a pontozásban vettek részt, mind régi, kedves ismerősök, úgyhogy jó volt őket újra látni, és jó volt velük forgatni. Hála istennek mindegyikük odatette magát, karakánul megmondta a véleményét."

Forrás: VIASAT3/Haas Róbert

A versenyzők az évadban, úgy látja, nagyon jól lettek kiválogatva, divat blogger, jogász, rocker énekesnő, óvónő és színésznő is küzd majd a főnyereményért. "Nagyon izgalmasak a karakterek, abszolút különböző korú, külsejű, státuszú, stílusú és érdeklődési körű nők szerepelnek majd. Mind érezték, hogy ennek a versenynek van tétje, hisz 150 ezer forintos vásárlási utalványt kap a győztes."

A versenyzők kapnak egy-egy borítékot, mindegyikben más összeggel, és abból kell megoldaniuk a vásárlást. A való életet is jól szemlélteti, hisz mindenki más pénztárcából gazdálkodik, más összegből kell felöltöznie. Jól bizonyítható az, hogy

A másik cél, hogy a heti feladatokon keresztül az aktuális trendekről és az általános stílusfogalmakról is beszéljünk. Sok olyan része van a műsornak, amik arról szólnak, hogy egy adott témában, egy adott helyzetben - akár a versenyző választásából - hogyan lehet elindulni, és milyen izgalmas irányokba lehet elvinni dolgokat" - mesélte.

Forrás: VIASAT3/Haas Róbert

"Sok része van, ami miatt érdemes nézni, mert az ember akár gondolatban is eljátszhat azzal, hogy ő hogyan oldaná meg a feladatot. Kicsit ott van benne a nevelés, a stílustanácsadás, a tippek bemutatása" - tette hozzá.

Nem csak nőknek szól

A visszajelzések alapján férfiak is nézik a stílustanácsadással foglalkozó műsorait, ez sem csak kizárólag nőknek készült. "Ha már a lányok rá vannak kattanva, sokszor a pasik is leülnek velük a tévé elé. Sok olyan visszajelzést kaptam, hogy milyen érdekes volt a műsor, így a pálya széléről a férfiak is megtudnak izgalmas dolgokat arról, hogy a hölgyek mit tartanak fontosnak, és az öltözködésükben mikre figyelnek oda annyira."

Forrás:VIASAT3/Haas Róbert

"Alapvetőn olyan korban élünk, hogy az, aki fogékony a divat iránt, első kézből tud az interneten információt szerezni, ötleteket meríteni. Nemcsak a ruhákra igaz ez, hanem a gasztronómiára, utazásokra is. Természetes közege ez a fiataloknak, ma már könnyű tájékozódni annak, akit érdekel a téma" - mondta.

Úgy látja, a tévé nagyon jó fórum arra, hogy egyszerre sokaknak segítsen, sokakat inspiráljon. "Bár a stílus nem pénzkérdés, az országban sokan élnek rossz anyagi körülmények közt, és elveszítik a türelmüket, inspirációjukat, mikor a napi megélhetésükért küzdenek. Azt gondolom, azért is

Sokat tud segíteni az embereknek abban, hogy elhiggyék, ha kitaláljuk magunkat, és mindegy mennyi pénzből, akkor az egyrészt egy komoly önismereti lépcső, másrészt a belső harmóniájukat is erősíti."