Szétröhögjük magunkat Goldie Hawn Instagram-oldalán

goldie hawn golden globe
BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 08: Actress Goldie Hawn attends the 74th Annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton Hotel on January 8, 2017 in Beverly Hills, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A 71 éves komika nem csak mozgóképen, a valóságban is fergetegesen vicces – erről árulkodik legalábbis Instagram-oldala, ami igazi kincsesbányát jelent, ha nevetni szeretnénk egy kicsit.
Vágólapra másolva!

A legfőbb humorforrást a színésznő által megosztott képeken az szolgáltatja, hogy Hawn határtalan öniróniával kezeli saját magát.

Legyen szó a mértéktelen evészetről, saját képességeink túlbecsüléséről vagy éppen a sportról, Kate Hudson édesanyja sosem retten meg attól, hogy megmutassa magáról a valóságot.

Good until the last bite! #needgreenjuicenow

Goldie Hawn (@officialgoldiehawn) által megosztott bejegyzés,

Legújabb fotóján például azt láthatjuk, hogy hatalmas habos sütemények és fagylaltok között döglődik, de mindenképpen el akar jutni az utolsó falatig.

Trying to sneak up to welcome the ducks in my pool #didntwork

Goldie Hawn (@officialgoldiehawn) által megosztott bejegyzés,

Szintén nem a legelőnyösebb oldalát mutatja be az a fénykép, amelyen a fenekét fordítja a kamerának – így, osonva akarja ugyanis üdvözölni a medencéjébe költözött kacsákat.

A folytatásért lapozzon!