Schell Judit: Jön a sorozat harmadik évada is!

"Csak színház és más semmi" MTVA sorozat sajtóeseménye a Corvin moziban 2017 február 20-án  Schell Judit
Színésznő
"Csak színház és más semmi" MTVA sorozat sajtóeseménye a Corvin moziban 2017 február 20-án Schell Judit Színésznő
Vágólapra másolva!
Schell Judit alakítja a Csak színház és más semmi profi színésznőjét, az igazi dívát, Alindát, aki az első évadban azért harcolt, hogy visszahódítsa férjét, a másodikban pedig azért tesz meg mindent, hogy gyermekük szülessen. A színésznő szerint az új évad forgatására még jobban összeszokott a csapat, örült a folytatásnak, és elárulta: nyáron forgatják a széria harmadik évadját.
Vágólapra másolva!

A színésznővel a sorozat premierjén beszélgettünk, az első két rész alapján úgy gondolja, nagyon jól sikerült a folytatás. "Én bírtam, szerettem, mert lendülete volt, fordulatos volt és vicces. Nyilván nekem minden színész és minden karakter ismerős, de a nézőknek is jó érzés lesz újra látni az ismert arcokat. Most, hogy a Duna TV ismételte az első évadot, visszahozta az emlékeket, illetve azok is pótolhatták, akik nem nézték, úgyhogy úgy indulunk el a második évaddal pénteken, hogy mindenki mindent tud."

Nyáron készül a következő évad

"A forgatás ugyanolyan jó volt, mint az elsőé, de valahogy úgy éreztem, hogy gyorsabban elment. Talán mert lelkileg jobban fel voltam készülve, hogy hajnalban kell kelni.

40 napom volt, de 66 nap alatt készült el az egész évad" - mesélte. Mindenki ismer mindenkit a szakmában, így nem volt nehéz összeszokni, könnyen beilleszkedtek az új színészek is a régiek közé. "Számítottunk rá, hogy lesz második évad, nagyon meglepődtem volna, ha mégsem, mert nagyon bíztam benne.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A második évad elején nagy bonyodalmat okoz, hogy Lili terhesen érkezik meg a színházba, Barna is az apajelöltek közt lehet, ami szül némi feszültséget. "Nem lehet tudni, hogy a pocakban levő gyerek kié, úgyhogy hezitálás folyik. Kis igazságok, kis hazugságok hangoznak el, még a karakterem sem tudja, hogy mit mondjon és mit higgyen el. Nagyon szeretem ezt a karaktert és a történetet, azt a részét is bírtam, mikor

és jó volt játszani. Szeretik a nézők ezt a sorozatot, de úgy látom, nyitottak a magyar szériák felé, szeretnek magyar színészeket látni a tévében. Vannak nagy idolok, bálványok, külföldi sztárok, de azok mindig elérhetetlenek is maradnak, a magyarok szeretnek hazai arcokat látni, ezt tudtunkra is adják. Sokszor szólítanak le az utcán, és dicsérik a sorozatot" - mesélte.

Nem nagy sorozatrajongó, mint mondja, sajnos lemaradt sok jóról. "Egy-két részt láttam a mostanában népszerű szériákból, elég nagy a kiesés sajnos ezen a téren. Amit nagyon tudtam várni és vágyni, az annak idején a Dallas volt.

Arra nagyon rákaptam. Mindet megnézem a Csak színház és más semmi-ből is, kíváncsi vagyok, hogy mi lett belőle."