Sokan nézték A Dal döntőjét, Pápai Joci sikerét

a Dal 2017 showműsor döntő Pápai Joci
Budapest, 2017. február 18. Pápai Joci, a Dal 2017 showműsor döntőjének győztese a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Kunigunda utcai stúdiójában 2017. február 18-án. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
A Duna TV-n és a Duna World csatornán 697 ezren követték a hatrészes műsorfolyam fináléját, amelyen eldőlt, ki képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon.
Vágólapra másolva!

Szombat este eldőlt, hogy Pápai Joci utazik idén magyar versenyzőként az Eurovíziós Dalfesztiválra. A finálét élőben 697 ezren követték a Dunán és a Duna World csatornán, ezzel a csatorna legnézettebb heti műsora lett. Az RTL-es Híradó, a Barátok közt és A mi kis falunk áll a képzeletbeli dobogó három fokán. A TV2-n a Tények volt a legnézettebb műsor, de teljes lakosságban az 50 milliós játszma is befért a top 10-be.

Forrás: Origo / Nielsen

Teljes lakosságban 11,8 százalékkal az RTL Klub vezet, de nyomában ott a 10,1 százalékos TV2. A Duna TV 6,1 százalékkal a harmadik helyre ért be, a Film+, a Cool majd az M1 követik. A SuperTV2 megelőzte az RTL II-t, a tízbe befért még a Mozi+.