Tóth Gabi bosszankodik, Pápai Joci tele szeretettel

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
A Dal idei döntője után is aktivizálódtak az előadók a közösségi oldalakon, lássuk, ki mit posztolt, kinek mond köszönetet!
Vágólapra másolva!

Némi meglepetésre Pápai Joci nyerte az idei megmérettetést (Tóth Gabira vagy Radics Gigire nyilván több pénzt tettek volna a fogadók), ő utazik majd az Eurovíziós Dalfesztiválra. Ennek megfelelően igencsak lelkes: „Ezt az érzést sosem fogom elfelejteni! A szívem tele van szeretettel és hálával! Ezt csakis nektek köszönhetem, és az Istennek! Szeretlek MAGYARORSZÁG!!! KÖSZÖNÖM!!!!" – írja. Pápai Joci sikerével tegnap, győzelme után az Origo is hosszan foglalkozott. Produkciója után biztosnak látszik, hogy sikeresen fogja képviselni Magyarországot.

Az öröm pillanata Forrás: MTVA

Tóth Gabi is jó volt, megérdemelte volna ő is a kijutást, persze, csak egyvalaki juthat ilyenkor tovább. „A körülményekhez képest jól vagyok, emésztgetem még a történteket. Most van időm, megköszönöm, hogy támogattok. Sok portálon nyertem szavazást, külföldön is, nekem ez volt a fontos, hogy szerettétek a dalt. Menni kell tovább, és csináljuk a dolgunkat. Nem buliztam, mert

de tiszteletben tartom a zsűri véleményét. Bosszantó, hogy esélyt sem kapott a dalom, hogy a közönség szavazzon rá” – mondta videójában, és udvariasan gratulált a győztesnek.

Tóth Gabi nagyon akarta a győzelmet, de talán jövőre össze is jön Forrás: Fb / Tóth Gabi

A Leander Kills is ott volt a döntőben: "Köszönjük nektek az összes szavazatot és a bennünket támogató zenekaroknak, hogy mellettünk álltak. A rock/metál összefogott, mi pedig a döntőig jutottunk, és ezt köszönjük" – írták.

Radics Gigi is udvarias: „Meg szeretném köszönni nektek, hogy segítettetek bejutni a döntőbe egy olyan dallal, ami egy saját szerzemény! Végtelenül hálás vagyok az Istennek, nektek és a stábomnak (akik egyben a családom), hogy mindig számíthatok rátok... Jocinak pedig tiszta szívemből gratulálok, mert megérdemelte a kijutást, nemcsak fantasztikus zenész, hanem nagyon jó ember is! Szurkolni fogunk ezerrel, sok puszi nektek!" – írta oldalára az énekesnő.

A produkció Facebook-oldalán persze mindenkinek megvan a véleménye, és nem is rejtegeti. „Nem azzal van a gond, hogy ő nyert, hanem az, hogy a közönség- és külföldi kedvenc Tóth Gabinak esélye sem volt megmérettetnie magát: ez kettejük párharca kellett volna, hogy legyen" – írja egy olvasó.

Pápai Joci utazik Forrás: MTI/Illyés Tibor

Többen vannak így ezzel, hogy a négybe már nem jutott be Tóth Gabi, így nem lehetett rá szavazni a végjátékban. „Jocinak gratulálok az eredményért, szép teljesítmény. De Tóth Gabinak a top 4-ben kellett volna lennie, már csak a nézői pontok alapján is. Lehet, hogy akkor is Joci nyert volna, de azért örültünk volna" – vélekedik egy másik tévéző. Abban viszont mindenki egyetértett, hogy Pápai Joci szenzációs teljesítményt nyújtott, és nagy sikere lesz külföldön is. Hiszen a tévénézők többsége neki szurkolt. És ami biztos: A Dal döntője nagyszerűen sikerült, és nyilvánvalóan rengetegen nézték.

Szavazzon!

Kinek drukkolt A Dalban? Több választ is megadhat!