Britney Spears újra szerelmes

Britney Spears, Pre-GRAMMY Gala 2017
Vágólapra másolva!
Február 12-én adták át a legjobb zenészeknek járó Grammy-díjakat, a gála pedig a nagy győzelmeken kívül néhány érdekes új információt is hozott – Britney Spears például új szerelmével bukkant fel.
Vágólapra másolva!

A 35 éves énekesnő szerelmi életéről elég keveset tudni, mióta 2007-ben elég nagy balhék közepette elvált férjétől és két gyermeke apjától, Kevin Federline-tól. Egy ideje azonban azt pletykálják, hogy a forgatáson összejött a Slumber Party című száma videoklipjének egyik szereplőjével.

Had an amazing night at the @clivejdavis #PreGrammyGala

Britney Spears (@britneyspears) által közzétett fénykép,

A szóban forgó férfi egy iráni származású modell, Sam Asghari, és a pletyka igaznak bizonyult, hiszen a Grammy hétvégéjén Spears a vörös szőnyegen ugyan rendre egyedül mutatkozott, de az egyik Grammy-előgálán már szerelmével jelent meg.

Sőt a sztár egy közös fotót is megosztott magukról Instagram-oldalán.

– írta a fotó mellé, amelyen a jó kiállású Asgharival pózol. Spears a férfival állítólag már múlt november óta együtt van.

‪Need all the wishes and prayers for my niece ‬

Britney Spears (@britneyspears) által közzétett fénykép,

De az egykori pophercegnőre rá is fér a boldogság, hiszen nemrégiben tragédia érte a családját: unokahúgát, azaz kishúga, Jamie Lynn Spears Maddie nevű kislányát baleset érte egy quad-utazás során. Maddie egy darabig igen rossz állapotban kórházban volt, de szerencsére azóta visszanyerte az öntudatát, és hazaengedték. Minderről a sztár szintén Instagram-oldalán tájékoztatta rajongóit.