Lángok közt A Dal 2017 fellépői

a dal, muri enikő
Vágólapra másolva!
A Dal 2017 versenyzőit bemutató image-filmek felvételéről van pár képünk. Szombaton jön a második elődöntő, olyan nevekkel, mint Muri Enikő, Tóth Gabi, Radics Gigi. 
Vágólapra másolva!

Füst és fel-felcsapó lángnyelvek közt forgattak A Dalhoz, szó szerint izzott a levegő. „Azt mondták, hogy ne rémüljek meg, de az első lobbanáskor mindenem megremegett, nagyon brutálisan érzed az arcodban a meleget, ez elsőre meglepő, de a végére megszoktam.

az jobban illik hozzám, és ehhez nagyon jól illett a filmek látványvilága. Ez volt eddig a legközelebbi találkozásom a pirotechnikával, nagyon izgalmas volt. El is gondolkodtam azon, hogy A Dal színpadán is használnék ilyen elemeket a produkciómban" – mesélte a forgatás után az X-Faktor-győztes Tóth Andi, aki az I've got a Fire című számával került be A Dal idei mezőnyébe.

Radics Gigi Forrás: MTVA-Bálint Csaba

Radics Gigi a See It Through című számával indul a versenyben. „Volt már néhány nem szokványos felvételem és fellépésem. Egy műsorban például kígyóval a nyakamban kellett énekelnem, az is nagy kihívás volt. Nekem kifejezetten tetszett a forgószínpad, ötletes és persze félelmetes is volt tűzzel körülvéve pózolni. Szeretem az újdonságokat, ez a tüzes megoldás nagyon jól illik hozzám" – mondta a felvételkor.

Muri Enikő Forrás: MTVA-Bálint Csaba

Az imázsfilmeket két teljes napig forgatták a produkció szakemberei, 4K felbontású kamerákkal, slow motion felvételi technikával, másodpercenként 120 képkockát rögzítve. Egy vezető operatőr, két forgató- és két segédoperatőr dolgozott a képeken.

Leander Kills Forrás: MTVA-Bálint Csaba