Újabb rossz hír a Star Trek-rajongóknak

Klingonok a Star Trekben
Vágólapra másolva!
Tovább csúszik a várva várt sorozat: az idén január után májusra kitűzött premiert sem tudják tartani az alkotók. De szolgáltak jó hírrel is…
Vágólapra másolva!

„A Star Trek: Discovery produkciós munkálatai a jövő héten kezdődnek. Imádjuk a szereposztást, a forgatókönyvet, és nagyon izgatottak vagyunk amiatt, hogy milyen világot alkottak számunkra a producerek. Ez egy nagyratörő projekt, ezért rugalmasak vagyunk a premierdátummal kapcsolatban, amennyiben az a műsor javát szolgálja. Már a kezdetektől azt mondtuk:

– olvasható a szériát műsorra tűző csatorna, a CBS közleményében.

Klingonok a Star Trekben Forrás: CBS

Mindez a Variety szerint nem jelenthet mást, mint hogy még tovább húzódik az indulás, hiszen a májust még akkor lőtték be, amikor úgy volt, hogy novemberben elkezdődik a forgatás, de ez végül nem történt meg, hiszen a szerepek kiosztása egészen decemberig húzódott.

Közrejátszott a csúszásban az is, hogy Bryan Fuller időközben leköszönt, és másoknak adta át a showrunneri teendőket. De a csatorna így sem marad újonnan induló sorozat nélkül a tél végi-tavaszi időszakban, hiszen február 19-én indul a The Good Fight, ami A férjem védelmében spin-offjaként készült.

James Frain tavaly szeptemberben Forrás: Frederick M. Brown / Getty Images North America / AFP

Ami pedig a jó híreket illeti: kiderült, ki játssza az utolsó, még ki nem osztott fontos szerepet, azaz Spock apját, Sareket. Nem más, mint James Frain, akit korábban a True Bloodban, a Grimmben, a Carter ügynökben, a True Detective-ben, a Gothamben vagy a Sötét árvákban láthattunk. Frain olyan színésztársaihoz csatlakozik, mint a főszerepet hozó, a The Walking Deadből ismert Sonequa Martin-Green, Doug Jones vagy Michelle Yeoh.