Nicole Kidman erotikával és átverésekkel érkezik

AFI FEST 2016 Lion Special Screening HALFSHOT
Nicole Kidman AFI FEST 2016 "Lion" Special Screening held at the TCL Chinese 6 Theatres November 11, 2016
Vágólapra másolva!
Az HBO február 20-tól Oscar-, és Golden Globe-díjas sztárokkal mutatja legújabb sorozatát.
Vágólapra másolva!

A Liane Moriarty (Add vissza az életem!, A férjem valamit titkol) azonos című bestsellerén alapuló hétrészes minisorozatot David E. Kelley (Ally McBeal) írta és Jean-Marc Vallée (Mielőtt meghaltam, Vadon) rendezte, főszerepben Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Alexander Skarsgård, Laura Dern, Adam Scott, Zoë Kravitz, James Tupper és Jeffrey Nordling.

A Hatalmas kis hazugságok februárban rajtol Forrás: HBO

A kaliforniai Monterey csendes tengerparti városnak tűnik, ám az odaadó anyák, sikeres apák és gyönyörű otthonok hazugságokat rejtegetnek. A három anyuka – Madeline, Celeste és Jane – szemén keresztül elmesélt történet során felszínre kerülnek a konfliktusok, amelyek éket vernek családtagok, barátok és szomszédok közé.

A Hatalmas kis hazugságok (Big Little Lies) egy erotikával, átverésekkel és titkokkal teli sorozat, amely gyilkosságról és gonoszságról mesél, miközben fellebbenti a fátylat a tökéletes házasság, szex, gyereknevelés és barátság társadalom által fenntartott mítoszáról - közölte az HBO.

A sorozat február 20-tól (az amerikai premierrel egy időben), magyar felirattal megtekinthető az HBO GO-n és az HBO-n, a szinkronos verzió március 9-től lesz látható az HBO3-on.