Horváth Éva a nyilvános szoptatásról mesélt

Horváth Éva
Vágólapra másolva!
Horváth Éva nem tartozik az aggodó anyukák közé, kisfiával hamar egymásra hangolódtak, és az nem okoz neki gondot, ha útközben kell megetetnie Kristófot.
Vágólapra másolva!

A modell élvezi az anyaságot, Kristófot kiegyensúlyozott kisbabának látja, és örömmel venné, ha kismamáknak, anyukáknak szóló műsort vezethetne.

"Persze nem tudok még annyi tanácsot adni, mint egy háromgyerekes anyuka, de a tapasztalataimat szívesen megosztanám, örömmel vezetnék ilyen műsort! Én is szívesen hallgatok meg hasznos tanácsokat más kismamáktól" - mondta a Blikknek.

Forrás: Horváth Éva

A lapnak mesélt a nyilvános szoptatásról is: "Előfordult már, hogy szoptattam a Normafánál. Persze csak akkor, amikor nem sétált arra senki, hiszen rám nagyobb figyelem szegeződik, mint a hétköznapi anyákra. Inkább úgy oldom meg, hogy viszek magammal egy kis tejet. Szerencsére van bőven, reggel úgy indul a nap, hogy lefejek Kristófnak egy csomó tejet. Hamarosan veszünk még egy mélyhűtőt, miután a mi hűtőnket és anyukámét is feltöltöttük már. Próbáltam kórházban is tejet adni, hiszen vannak olyan kismamák, akiknek szüksége lenne rá, de itthon ez túl bonyolult folyamatnak bizonyult."