Paudits Béla 42 kilóra fogyott, nem vár műtétre sem

Paudits Béla
Vágólapra másolva!
A színész még csak 67 éves, de demenciára és erős fájdalmakra panaszkodik.
Vágólapra másolva!

Idén áprilisban még arról volt szó, hogy a havi hatvanezerből tengődő, macskájával élő Paudits műtétjére gyűjtés indul, de ebből úgy tűnik, nem lett semmi, mert most a Blikknek panaszkodott a színész: elmondta, hogy már nem is engedi magát megműttetni, felállni sem tud, ágyban fekszik naphosszat és már csak 42 kiló.

Paudits Béla Forrás:MTI/Mohai Balázs

A színész a lapnak elmondta, hogy erős fájdalmai vannak, hogy éjszakánként nem tud aludni. Problémái egy gyomorfekéllyel kezdődtek, amit megoperáltak, ám a seb elfertőződött. Most bélcsavarodása miatt kellene újra kés alá feküdnie, ám ahol először kezelték, oda fél visszamenni, máshol pedig nem vállalják a színész szerint.

Paudits Béla korábban hosszasan mesélt az Origónak a hazai színjátszás nagyjairól, egy legendás bárról, a torontói disszidálási szándékról, és 1956-ról, amikor rálépett véletlenül egy halott kezére. Zámbó Jimmyt előbb nőnek nézte, utána megszerette (Paudits szerint ő indította el a pályán), és állítja, hogy akkoriban még nem pisztollyal mászkált a pesti éjszakában.