Balesete volt Kulcsár Edinának

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Autóbalesete volt Budapesten Kulcsár Edinának, rendőrt is kellett hívni a helyszínre.
Vágólapra másolva!

A műsorvezető a múlt héten koccant össze egy másik autóval, de mivel egyikük sem ismerte el a vétséget, rendőrt hívtak a helyszínre. „Éppen félrehúzódva parkoltam, amikor úgy döntöttem, kiszállok. Alig nyitottam ki az ajtómat, amikor Edina fékezés nélkül végigdarálta a kocsim oldalát” - mesélte a másik sofőr a Blikknek.

„Mivel nem tudtuk megoldani a problémát, rendőrt hívtunk, ám számomra érthetetlen módon engem szondáztattak meg. Szerintem az a legrosszabb, ha nem állok ott a padkán, akár a járdára is felmehetett volna, ahol sokkal nagyobb balesetet okozhatott volna Edina” - mondta.

Forrás: Kulcsár Edina / Facebook

Kulcsár Edina szerint nem ő volt a vétkes, és a másik sofőr hibázott. „A kanyarodósávban, egy tilosban parkoló autónak kicsapódott az ajtaja. Időm sem volt arra, hogy felfogjam, mi történik. Gyönyörűen végighúzta az ajtó a kocsim oldalát. Kiszálltam, hogy tisztázzuk a körülményeket, ám meglepetésre az autóban ülő úriember állította, hogy én mentem neki, és én tettem tönkre a kocsiját. Azonnal láttam, semmi értelme vitába szállni, ezért rendőröket hívtam, akik nekem adtak igazat.”