További tíz városban hallgathatják Sebestyén Balázsékat

Reggeli Show, Rádió1
Vágólapra másolva!
Hamarosan még többen hallhatják Sebestyén Balázst, Rákóczi Ferit, Vadon Janit és Cookyt, ugyanis tíz város, köztük négy megyeszékhely csatlakozik a Rádió 1 hálózatához.
Vágólapra másolva!

Több mint félmillió potenciális hallgató csatlakozik hamarosan a tíz új várossal együtt a Rádió 1 Networkhöz. Heteken belül négy megyeszékhely – Pécs, Debrecen, Eger és Salgótarján – mellett Sopron, Komló, Villány, Mohács, Tiszafüred, Abádszalók és környékének lakói is hallgathatják a rádiót.

Haéégathatják a Reggeli Show sztárjait, Sebestyén Balázst Rákóczi Ferit, Vadon Janit, valamint Cookyt, Györke Attilát, Király Tamást, Kovács Ákost, illetve a Disco's Hit és a DJ Factory népszerű lemezlovasait - közölte a Rádió 1.

Reggeli Show Forrás: Fb / reggeli show

A Nemzeti Hírközlési- és Médiahatóság Médiatanácsa a napokban jóváhagyta a csatlakozási kérelmeket, így

most már biztos, a felsorolt városokban és vonzáskörzetükben újra hallhatóak lesznek majd Sebestyén Balázsék

ugyanúgy, ahogy a Rádió 1 több népszerű műsora és műsorvezetője is.

"A hallgatói igényekre reagálva tavaly nyári indulás óta dolgozunk azon, hogy minél több helyen elérhetőek legyenek a műsoraink és az igazi mai slágerek. A Reggeli Show csatlakozásával ez az igény tovább erősödött, így örömmel vettük azoknak a rádióknak a jelentkezését, akik most csatlakoznak a hálózatunkhoz. Ezek az adók is folyamatosan vizsgálták a helyi igényeket, a kutatásaik alapján a hallgatóik nagyra értékelik a helyi hír- és információs szerepvállalásukat, ugyanakkor igénylik az országosan ismert sztárokat és a korábban megkedvelt szórakoztató műsorokat is. A TNS-Hoffmann Mediameter legfrissebb adatai alapján

hamarosan pedig több, mint félmillió új rádióhallgató csatlakozhat a Rádió 1 családjához, és hallgathatja a legnépszerűbb reggeli, délutáni és esti műsorainkat" - mondta Bakai Mátyás, a Rádió 1-et üzemeltető Rádió Plus Kft. ügyvezető igazgatója.

A frekvenciák 2017 nyarától:

Budapest - FM 96.4
Debrecen - FM 95
Miskolc - FM 96.3
Pécs - FM 90.6
Győr - FM 103.1
Nyíregyháza - FM 91.1
Eger - FM 101.3
Szekszárd - FM 91.1
Salgótarján - FM 100.4
Balaton - FM 105.7
Sopron - FM 94.1
Villány - FM 100.9
Mohács - FM 93.8
Komló - FM 99.4
Dunaföldvár - FM 106.5
Paks - FM 107.5
Baja - FM 94.3
Heves - FM 93.7
Abádszalók - FM 89.2
Tiszafüred - FM 88.7