Most kiderül, mi van a legendás szexújság mögött

_XYZ123ABC Horizontal
Bob Guccione (C), Penthouse magazine publisher, poses 06 March in Santa Monica, California, with his co-producer and actors and Penthouse Pets who will star in his lastest film project "The Zodiak Conspiracy" which will be filmed in Hong Kong this summer. From L to R are: Lead actor Gary Daniels, Penthouse Pets Lydia Schone, Sam Philips, Guccione, Cher, Andrea Mounthjoy and co-producer Charles Wang from Hong Kong. AFP PHOTO Mike NELSON/mn / AFP PHOTO / MIKE NELSON
Vágólapra másolva!
Sorozat készül a Penthouse alapítójáról, Bob Guccionéról, az alkotók szeretnék megmutatni az embert a legendás szexlap mögött.
Vágólapra másolva!

A Jerrick Media és a Maven Pictures társult egy tévésorozatra, amely a Penthouse-t alapító Bob Guccionét mutatja be, azoktól az időktől kezdve, amikor még illusztrátorként, képregényszerzőként dolgozott Londonban.

A Jerrick Media társalapítója, a többek között a Fekete hattyú-t is jegyző Rick Schwartz elmondta, azért tartja érdekesnek Guccione figuráját, mert "elég komplikált fickó" volt, Hugh Hefnerrel ellentétben az ő bulijai nem a modellek miatt lettek híresek, inkább az olyan figurák miatt, mint a neves csillagász, Carl Sagan.

Középen Bob Guccione Forrás: AFP/Mike Nelson

A cég látókörébe egyébként érdekes módon került Guccione, a másik alapító, Jeremy Frommer egy aukción megvett egy lezárt konténert, amelyben – mint később kiderült – a Penthouse-alapító cuccai voltak.

Az alkotók így személyes jegyzetekhez és fotókhoz is hozzájutottak, azt ígérték, hogy ezeket mind fel fogják használni, hogy közelebb hozzák a nézőkhöz Guccione figuráját.