Mit lehet tudni vagy sejteni a Trónok harca folytatásáról?

Trónok harca
Vágólapra másolva!
A rajongók és újságírók szinte az előző évad lezárulta óta találgatják és/vagy próbálják kideríteni, mi fog történni a hetedik szezonban. Sejteni sokkal több dolgot lehet, mint biztosat tudni, hiszen a hivatalos közléseket szűk marokkal méri a sorozatot sugárzó csatorna, de a legfontosabb információ (a premierdátum) már kiderült. Érdemes egyáltalán ennél tovább menni?
Vágólapra másolva!

A Trónok harca szokásosnál rövidebb, hétrészes hetedik évadát az amerikai premierrel egy időben, július 17-én mutatja be a magyar HBO, és frissen kijött egy magyar nyelvű teaser is. A példásan sejtelmes kedvcsinálóban az egymással küzdő családok totemállatait és egyéb szimbólumait látjuk mozgó szoborként egymásba fonódni, miközben a korábbi évadokból származó mondatok hangzanak el.

Az egyetlen újdonságot az utolsó rövidke monológ jelenti, amit Havas Jon mond el képen kívül: „Ugyanaz a sors vár mindannyiunkra.

Mivel az említett állatszobrok széthulló darabkáiból a teaser végére a Mások vezetőjének, az Éjkirálynak a szeme áll össze, valószínűleg arra vonatkozik az utalás, hogy a hetedik évad egyik fontos történése az élők és holtak közötti nagy összecsapás lesz.

Forrás: HBO

Mindezt további információként a szintén a napokban közzétett poszter egészíti ki, ami a maga szokásos szűkszavúságával minden bizonnyal arra célozgat, hogy az új szezonban végre találkozik Tűz (Daenerys Targaryen) és Jég (Havas Jon). Aki azonban ennél többet szeretne tudni, annak is számos információmorzsa áll a rendelkezésére, amit maguk a színészek és alkotók szórtak el az elmúlt hónapokban.

A folytatásért lapozzon!