Komoly változások lesznek az RTL Klub estéiben

konyhafőnök
Vágólapra másolva!
Március végén kifut pár műsor az RTL Klubon, helyettük jön A Konyhafőnök VIP, amelyben sztárok mutatják be főzőtudásukat.
Vágólapra másolva!

Március végére az RTL Klub több műsora is befejezi tavaszi etapját, a Keresem a családom március 21-én, A mi kis falunk 23-án, míg a Gyertek át! 24-én zárja az évadját.

Március 27-én érkezik helyettük A Konyhafőnök VIP, amelyben 26 sztár bizonyíthatja be, hogy a konyhában is megállja a helyét. A gasztrovetélkedőt minden hétköznap az RTL Híradó után, 18.55-től láthatják a nézők, másnap pedig 15.35-kor csíphetik el az ismétlést.

A Konyhafőnök legutóbi zsűrije Forrás: RTL Klub

Az RTL Klub napi sorozatai ezért később kerülnek képernyőre, az Éjjel-nappal Budapest hétköznaponként 20.30-kor, a Barátok közt pedig 21.50-kor indul, a XXI. század és a Házon kívül kedden, illetve szerdán is késő estére csúszik.

Péntekenként 22.25-től új, az RTL Klubon még nem látott epizódokkal tér vissza a Showder Klub, a Halálos fegyver eddig pénteken látott sorozatváltozata így átkerül csütörtökre. A hétfői, keddi és szerdai sorozatok maradnak, vagyis folytatódik a Dr. Csont, a Castle és a Szulejmán is.

Változik a délutáni műsorrend is, a Story Extra sztármagazin fél órával korábban, 16.55-től lesz látható, utána 17.25-től jön a Fókusz, majd 18 órától – a megszokott időpontban – az RTL Híradó. A hétvégi filmekből a fenti videóban kaphatunk egy kis ízelítőt.