Remek számokkal búcsúzott a Sztárban sztár +1 kicsi

Pál Dénes, Sztárban sztár
Vágólapra másolva!
A hét legnézettebb műsora A mi kis falunk első epizódja volt 1 millió 86 ezer nézővel, a sorozaton kívül az RTL Klub Híradó-ja ért el egymillió feletti nézőszámot, a harmadik helyen álló Tények-re 947 ezren voltak kíváncsiak a teljes lakosságból. Szépen ment a Sztárban sztár+1 kicsi döntője vasárnap, a fiatalok körében a harmadik legnépszerűbb műsor volt.
Vágólapra másolva!

Vasárnap este ért véget a Super TV2 show-ja, a Sztárban sztár+1 kicsi, a fináléra 873 ezren voltak kíváncsiak a teljes lakosságból. Ez a nézőszám az ötödik helyre hozta fel a műsort, negyedik a Barátok közt, harmadik a Tények, második a Híradó, első pedig az RTL Klub új sorozata, A mi kis falunk lett.

Mutatjuk az ötödik hét húsz legnépszerűbb műsorát a teljes lakosságban, a táblázatban minden produkció a legnézettebb adásával szerepel:

Forrás: Nielsen Közönségmérés/Origo

A 18-49-es korosztályban A mi kis falunk vitte el az első helyet 461 ezer nézővel, második a Barátok közt lett 340 ezer nézővel, a harmadik helyen pedig a Sztárban sztár+1 kicsi szerepel 310 ezer nézővel. A célcsoportban a negyedik legnépszerűbb műsor az Éjjel-nappal Budapest, az ötödik pedig a Fókusz lett.

A csatornák versenyéből a teljes lakosságban az RTL Klub került ki győztesen 10,8 százalékos eredménnyel, szorosan mögötte 10,5 százalékkal áll a TV2, a harmadikon a Duna TV szerepel. A 18-49-es célcsoportban az első két hely szintén az RTL Klubé és a TV2-é, a dobogóra azonban a Super TV2 fért fel melléjük.

Forrás: Nielsen Közönségmérés/Origo