Legendás arccal nyomulnak a kemény motorosok

16th Annual Movies for Grownups Awards Vertical
Actor Edward James Olmos arrives for the 16th Annual AARP Movies for Grownups Awards on February 6, 2017 in Beverly Hills, California. / AFP PHOTO / Frederic J. Brown
Vágólapra másolva!
Edward James Olmos, vagyis a Battlestar Galactica Adama admirálisa is benne lesz a Sons of Anarchy testvérsorozatában. 
Vágólapra másolva!

Alakul a Sons of Anarchy (Kemény motorosok) spin-offja, a Battlestar Galactica mellett a Dexter-ben és A S.H.I.E.L.D. ügynökei-ben is látott Edward James Olmos is komoly szerepet kapott a szériában.

A Mayans MC az anyasorozatban megismert latin-amerikai motoros bandával foglalkozik, egy tagságra vágyó aspiránst mutat be. Olmos az ő apját játssza, aki számos balhé után már inkább a nyugalmasabb élet felé terelné a családját.

Edward James Olmos Forrás: AFP/Frederic J. Brown

A testvérsorozatban természetesen a Mayans már korábban megismert vezetője, Marcus Alvarez is visszatér, őt ugyanúgy Emilio Rivera fogja játszani, mint a Sons of Anarchy-ban.

A forgatókönyvet az eredeti széria alkotója, Kurt Sutter mellett Elgin James írja, aki fiatalkorában olyan zenekarok nyomában utazgatott az Egyesült Államokban, mint a Black Flag vagy az Agnostic Front, majd Bostonban letelepedve megalapította az FSU nevű antirasszista utcai genget, amellyel a skinhead és neonáci csoportok ellen harcolt – vagyis nem kevés tapasztalatot szerzett ahhoz, amiről a Mayans MC szól.