Majka: Buktam egy raklap pénzt

Majka Majoros Péter interjú origo Interjú Majoros Péterrel (Majka)
Interjú Majoros Péterrel (Majka)
Vágólapra másolva!
A rapper-műsorvezetőnek régóta szenvedélye a póker, de azt mondja, függőségről nincs szó, számára ez olyan kikapcsolódás, amire szüksége van a hétköznapokban.
Vágólapra másolva!

„Bár legutóbb buktam egy raklap pénzt, mégis úgy mentem haza, hogy elképesztően élveztem a versenyzést. Mindig annyi pénzzel kell eljönni, hogy ne érezd túlságosan a hiányát. Ha összeget kell mondanom, akkor 50 ezer forint az, ami a legkisebb tét egy ilyen játék során. Nem félek a függőségtől, hiszen sosem tudnám az összes pénzem eljátszani, főleg pókeren nem” - mondta a HOT!-nak Majka.

Fotó: Mudra László - Origo

A műsorvezetőt mindig érdekelték a különböző kártyajátékok, számára ez nemcsak pénzszerzési lehetőség, hanem olyan kikapcsolódás is, amire szüksége van a hétköznapokban. Mint mesélte, a családja a legfontosabb számára, rájuk figyel a legtöbbet, nekik építi a birodalmát.

„Még tíz év van bennem, addig szeretném csinálni ezt az életvitelt. Három részre kell szakadnom: meg kell felelnem rapperként, műsorvezetőként és édesapaként, de nagyon igyekszem. Szerintem annyit vagyok velük, amennyit kell. Hajni egyébként is megőrülne, ha állandóan otthon ülnék. Imádom a gyermekeimet, a velük töltött idő a legfontosabb számomra” - mondta a lapnak.