Teljesen feléli a fizetését Mádai Vivien

Mádai Vivien, Mádai Vivi, TV2, műsorvezető. Interjú, portré. 2017.05.30 Budapest
Fotó: Csudai Sándor
Mádai Vivien, Mádai Vivi, TV2, műsorvezető. Interjú, portré. 2017.05.30 Budapest Fotó: Csudai Sándor
Vágólapra másolva!
Mádai Vivien nem tud félretenni, az utolsó fillérig feléli a fizetését.
Vágólapra másolva!

Mádai Vivi és férje, Zoltán életében a legnagyobb vitaforrás a műsorvezető pénzhez való viszonya. A hó végére már elúszik a fizetése, sosem tud félretenni, pedig saját bevallása szerint megtesz mindent azért, hogy spóroljon.

"Azt sem tudom megmondani, hogy mire megy el a fizetésem. Nem veszek drága holmikat, csak egyszerűen nehezen tudom beosztani, inkább a tudatossággal van a problémám. A legtöbb nézeteltérésünk ebből adódik, Zoli pedig folyton rám szól, mert ő pont az ellentétem ebben. Én meg bociszemekkel nézek rá, hogy következő hónapban biztosan sikerülni fog hagyni belőle valamennyit!" - árulta el a Micsoda nők!-ben.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A Borsnak tovább mesélt a pénzhez való viszonyáról.

"Amikor eljöttem a másik tévécsatornától, konkrétan pár ezer forintom volt. Újra kellett építenem magamat. Se párom, se állásom, semmim nem volt. Elköltöztem egy olcsó albérletbe, és nem tagadom,

volt olyan hónap, hogy el kellett adnom a kedvenc cipőimet és ruháimat, hogy legyen pénzem.

Akkor valahogyan túléltem. Szerencsére ez már a múlt, de a szétszórtságomon ez sem segített. (...) Szerintem a férjemnek kellene utaltatnom a fizetésemet, és akkor minden problémánk megoldódna."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!