Mi lett a Survivor szerelmespárjával?

Vágólapra másolva!
Anita és Gergő már nincsenek együtt.
Vágólapra másolva!

A Survivor forgatása alatt kavart egymással Anita és Gergő, a munkaügyi szakjogász 30, a srác pedig 21 éves volt akkor, de ez nem zavarta őket. A Fülöp-szigetekhez tartozó kis földdarabon kialakultak az erős érzelmek, Gergő születésnapját pedig Anitával tölthette egy közeli villában, kellemes luxusban – ami után mehettek vissza a partra, nélkülözni, várni az újabb megmérettetésekre.

Forrás: RTL

Mint Anita elmondta, a szerelemnek már vége.

„Harminc napot töltöttünk együtt a játékban, kialakult egy erős érzelem. Volt egy pár napunk még ott úgy élni, mint egy rendes párnak, majd úgy döntöttünk, megpróbáljuk itthon is. Egy hónapig ment, utána békében elváltunk. A szerelem ott maradt a szigeten" – újságolta a Reggeliben. A műsort több hónappal ezelőtt felvették, a döntő péntek este lesz, már Anita nélkül.

Forrás: Fb / Panyik Anta

Mint mesélte, a legnagyobb probléma a szigeteken az élelem hiánya volt: amikor hazatért, rögtön a repülőtéren megevett egy tábla csokit, sőt, volt olyan nap később, amikor húsz tábla csokoládét majszolt el. Klaudiával és Zolival gyakran találkozik, jóban van velük, Barbarával pedig rendre megbeszélik az összefoglalókat.