Rengetegen nézték a TV2 új, formabontó sorozatát

Fatmagül
Vágólapra másolva!
Új török sorozat indult január 23-án a TV2-n, a Fatmagül című telenovella főszereplője A szultánából ismert Beren Saat. Az első nap könnyen nyerte műsorsávját, 540 ezren követték.
Vágólapra másolva!

Elrajtolt a Fatmagül című napi török sorozat délután a Tények előtt a TV2-n, és első adása szép sikerrel ment: a teljes lakosságban 550 ezren nézték a Nielsen mérése szerint, ez 18,3 százalékos közönségarányt jelent. Fél órában a Story Extra volt az ellenfele az RTL-en, az 8,7 százalékos share-rel futott, 275 ezer tévéző előtt. A török széria 18–49-ben és 18–59-ben is nyerte műsorsávját, mindkettőben 10 százalék fölött mozgott.

Forrás: TV2 Sajtószoba

A széria szokatlan epizóddal kezdődött, amely hazájában igazi tabutémának számít. A Fatmagül első részében ugyanis

szexuális erőszak áldozata lett a főszereplő,

és ez a kezdés erősen eltér attól, amit megszokhattak a szappanoperák nézői. A Törökországban tabunak számító téma miatt nagy volt a széria nézettségi sikere: a kezdést leszámítva ez is tipikus szerelmi történet, csak itt másképp bontakoznak ki a szerelmi szálak.

Forrás: TV2

Vágó Bernadett és Nádasi Veronika, a sorozat szinkronhangjai karakterük megformálásáról meséltek a január 23-i Mokkában. "Nagyon édes, tisztalelkű, ártatlan kislány, aki nem sokat tud még a világról, de szegény megtapasztalja, hogy milyen az árnyoldala. Nagyon szeretem a színésznőt, és mondhatom, hogy összeforrt a hangom a karakterrel" - mondta Vágó Bernadett Fatmagülről.

Nádasi Veronika kevésbé kedves karaktert kapott: "Az a jó benne, hogy olyan érdekes módon gonosz. Az a tipikus figura, akinek soha nem elég jó semmi, mindig többet akar. Basáskodik felette, de úgy keveri a szálakat, hogy pénzhez jussanak, valahogy jól jöjjenek ki ebből a helyzetből" - mesélte. A sorozatot eddig közel ötven országban mutatták be, Beren Saat alakítja a főszereplőt.