Nem fog visszatérni a Gyilkos elmék egykori főszereplője

Esprits criminels SQUARE FORMAT
Esprits criminels Criminal minds Serie TV Saison 9 2013 Episode 24 anges dechus Deuxieme partie Demons Shemar Moore Matthew Gray Gubler Thomas Gibson Kirsten Vangsness. Collection Christophel © 2013 CBS Broadcasting / ABC Studios
Vágólapra másolva!
A Gyilkos elmék főnöke, Erica Messer először szólalt meg a Hotch ügynököt alakító Thomas Gibson kirúgása óta.
Vágólapra másolva!

Tavaly augusztusban kirúgták a Gyilkos elmék-ből az egyik főszereplőt, Thomas Gibsont, aki méltatlankodott egy sort, majd a másik érintett, az állítólag lábon rúgott író-producer is megszólalt – a sorozat főnöke, Erica Messer showrunner azonban hallgatott, egészen mostanáig.

A TV Guide-nak adott interjúban Gibson menesztéséről is beszélt, a legfontosabb infó, hogy

a színész valószínűleg soha nem fog visszatérni a sorozatba,

legalábbis eddig nem vették fontolóra. Messer emlékeztetett arra, hogy a korábbi főszereplőt, Mandy Patinkint sem láttuk újra a szériában – bár hozzátette, hogy soha nem mondaná, hogy soha, hiszen ha a sorozat eltart még tíz évig, akármi megtörténhet.

Thomas Gibson mint Hotch ügynök Forrás: CBS

A showrunner arról is mesélt, hogy mennyire nehéz dolguk volt a forgatókönyvíróknak, hiszen méltó módon akarták kiírni a sokak által kedvelt karaktert, ezt azonban úgy kellett megoldaniuk, hogy Gibson már egyetlen jelenetre sem térhetett vissza a produkcióba.

Messernek tudomása van a #NoHotchNoWatch mozgalomról is – vagyis, hogy van egy tábor, amelynek tagjai Hotch nélkül már nem hajlandók nézni a Gyilkos elmék-et –, bízik azonban abban, hogy nélkülük is elég erős a nézői bázis, hisz Shemar Moore távozása után is ott maradtak a képernyő előtt.