Nem írtak alá szerződést az Agymenők sztárjai

People's Choice Awards 2013, Agymenők, Kaley Cuoco, Jim Parsons, Johnny Galecki
A teljes szereplőgárda 2013-ban a People’s Choice Awardson: Cuoco bal szélen, Parsons leghátul, Galecki jobb szélen
Vágólapra másolva!
Az Agymenők jelenleg a legnézettebb és legsikeresebb amerikai sitcom: tizedik évadának premierepizódját 21,5 millióan nézték, 2011 óta pedig már több mint egymilliárd dollárt hozott. Három legfontosabb sztárjának azonban jelenleg nincs érvényes szerződése.
Vágólapra másolva!

Korábban már a Rajot alakító Kunal Nayyar is nyilatkozott róla, hogy a jelenleg futó tizedik szezon az utolsó, amire az Agymenők szereplőgárdájával a készítők szerződést kötöttek. A CBS csatorna természetesen meg akarja újítani a három legfontosabb sztár, Jim Parsons, Johnny Galecki és Kaley Cuoco szerződését, de ez eddig még nem történt meg.

A teljes szereplőgárda 2013-ban a People’s Choice Awardson: Cuoco bal szélen, Parsons leghátul, Galecki jobb szélen Forrás: Christopher Polk / Getty Images North America / AFP

Parsonsszal, Galeckivel és Cuocóval utoljára 2014-ben írtak alá – akkor mindhárman

epizódonkénti egy-egy millió dollárra kötöttek szerződést,

a következő három évad 24-24 részére. Az biztos, hogy a csatorna még több szezonra is meghosszabbította a sitcomot, így elengedhetetlen, hogy most újra aláírjanak.

„Tárgyalásban állunk, hiszen ez is csak ugyanolyan üzlet, mint bármi más.

jelentette ki Glenn Geller, a CBS szórakoztatásért felelős elnöke.

A vezető azt is elmondta, a tárgyalásoknak nincs kitűzött határidejük, így azok természetesen elhúzódhatnak. Annyi azonban biztos, hogy a folytatást a három említett főszereplővel a fedélzeten képzelik el.

– szögezte le Geller.