Erős szarkazmussal reagált Bochkor szavaira Boros Lajos

boros bochkor
Vágólapra másolva!
Együtt vezették évekig a leghallgatottabb rádióműsort, de barátok soha nem lettek. És most már nem is lesznek, úgy tűnik.
Vágólapra másolva!

„Nagyon pontos, érzékeny meghatározás. Soha, egy pillanatig sem voltunk jó barátok. Tényleg” – reagált egykori műsorvezetőtársa szavaira Boros Lajos, amikor az Origo megkereste.

„Semmit nem vettem el tőle. Ha valaki, közel a hetvenedik évéhez egy ilyen projektben részt vehetett, és ilyen sikert élhetett meg, ráadásul ezzel a fizetéssel, akkor úgy gondolom, az egyetlen szó, amit találhat, az a köszönöm” – mondta a napokban Bochkor Gábor a Lakástalkshow című műsorban a Viasat3-on, erre Boros némi szarkazmussal válaszolt: „Tagadhatatlan és támadhatatlan okfejtés, teljes igazságtartalommal, borotvaéles logikával. Megtaláltam azt a bizonyos egyetlen szót. KÖSZÖNÖM!!!” – írta.

Régen

Bochkor Gábor szerint Boros mindig egy vidéki művházban gondolkodott, míg ő nagyobb távlatokban, Las Vegasban. Erre Boros válasza: „Tűéles fogalmazás, remek, félreérthetetlen hasonlat! Így volt! Még ma is a művházakban gondolkodom.”

Azt is el tudta volna képzelni Bochkor, hogy a Bumeráng harmadik műsorvezetőjével, Voga Jánossal és még egy nővel készítsen műsort, de mint fogalmazott, mindig volt benne annyi korrektség, hogy vitte magával Boros Lajost. Utóbbi szerint ez „majdhogynem önsorsrontó korrektség”. Boros felteszi a kérdést, hogy miért vitte magával, mint egy bőröndöt, pedig tudott egyedül menni.

Pár éve

„Ja igen, és a BorosMegaVoga jól ketyeg, hűséges, és növekvő táborunk van, beindult egy 3D animációs sorozatunk is, ha valakiben felgerjedt a kíváncsiság, az küldjön egy mailcímet a [email protected], és egy hónapig küldünk kóstolót” – zárta sorait a rádiós.