Az egyik szereplő elmondta, miért nem lesz soha Jóbarátok-folytatás

Friends - Jóbarátok
Vágólapra másolva!
Lisa Kudrow nem szeretné megnézni, milyen lenne Phoebe 50 évesen.
Vágólapra másolva!

A Szex és New York feltámadt, egy tucatnyi más sorozat mellett, de épp a szituációs komédiák királya, a Jóbarátok nem kap mozis lezárást vagy újabb évados folytatást? Lisa Kudrow egy NBC-s tévéműsorban egy kérdésre válaszolva elmondta, hogy nem látja ennek sok esélyét. „Szórakoztató lenne, de mégis, miről szólna? Gondolj bele! Azt szerettük bennük, hogy mindannyian huszonéves fiatalok voltak, és egymásnak épp a családot jelentették."

Forrás: The Picture Desk/n/a/The Kobal Collection

Phoebe alakítója szerint a hatfős baráti társaság tagjai ma már 40-50 évesek, megvan a saját családjuk: „Mit nézzünk rajtuk?" – kérdezte, mire a műsorvezető azzal replikázott, hogy mára unalmas középkorú emberek lettek. „Így van. És én nem szeretném így magamat látni" – mondta Kudrow.

Röviden majdnem összejött

Tavaly februárban minden Jóbarátok-rajongó szíve egyszerre dobbant, amikor a James Burrows tévés rendező tiszteletére tartott gálaműsorban tizenkét év után ismét együtt láthatták kedvenceiket – Matthew Perry kivételével, mivel ő sajnos nem ért rá.

Aniston nem túl lelkes

Bemutatták a Szívek szállodája folytatását, a Gilmore Girls: A Year in the Life-ot, és bejelentették azt is, hogy új részek készülnek a Will és Grace-ből. Természetes hát, hogy egy nemrég Jennifer Anistont is kérdezték, nem támad-e fel a Jóbarátok is. A sztár szerint azonban egy most készülő folytatás felesleges lenne – mindezért pedig a közösségi médiát okolja.

Jennifer Aniston Forrás: Valerie Macon / AFP

„Őszintén szólva el sem tudom képzelni, mit csinálnánk. Úgy értem, ma már ezek az idők nosztalgikusnak számítanak. Szerintem az emberek azért éreznek még mindig vonzalmat iránta, mert akkor még nem bújta mindenki a mobilját. Nem csekkoltuk folyton a Facebookot vagy az Instagramot, hanem együtt ültünk egy kávézóban, és beszélgettünk. De ez már elveszett" – szögezte le a negyvenhét éves színésznő.

Így állunk tehát, amíg össze nem jön 2-2 millió dollár fejenként és részenként, illetve néhány igazán humoros forgatókönyv, aligha lesz Jóbarátok-folytatás. A várakozás keserű órái alatt azonban szavazhat, tegye is meg alább:

Szavazzon!

Folytassák a Jóbarátokat? Több választ is megadhat.