A mentorok megint nem tudtak dönteni, az X-Faktor nézőire bízták

Gorbunov Dmitrij
Vágólapra másolva!
Az X-Faktorban a Ham Ko Ham zenekar és Gorbunov Dmitrij kényszerült párbajozni, előbbi egy bulis cigány dalt adott elő, utóbbi persze egy érzelgősebb, lassabb dallal jött, egy ilyen során szebben és hatásosabban lehet nézni a kamerába.
Vágólapra másolva!

A kedvenc daloké volt a főszerep az X-Faktor szombati élő show-jában. A Ham Ko Ham, Optiz Barbara, Mata Ricsi és Gorbunov Dmitirj ugyanis nemcsak saját, hanem mentoraik kedvenc slágereivel álltak színpadra.

Többévnyi mentorkodás után most szombaton Geszti Péter is visszatért az X-Faktor színpadára, a Rapülők a Wellhellóval lépett fel. A vokalisták a szintén a korábbi X-Faktorban feltűnt Hajdu ikrek, Beáta és Mariann voltak, akik korábban Geszti Péter mentoráltjaiként versenyeztek az RTL Klub tehetségkutató műsorában.

ByeAlexnek is kiesett az utolsó csapata Fotó: Mudra László/Origo

A Rapülők és a Wellhello mellett pedig ugyancsak az X-Faktorban debütált a Palladio Orchestra – 100 gitáros egy színpadon produkció, akik Opitz Barbarával, a Ham Ko Hammal, Mata Ricsivel és Gorbunov Dmitrijjel tisztelegtek a Queen legendás énekese, Freddie Mercury előtt.

2-2 lett megint

A mentorok 1-1 arányban állást foglaltak a saját versenyzőjük vagy csapatuk mellett, majd Tóth Gabi értékelt: „A Ham Ko Hamnál sokkal nagyobb fejlődést láttam, mint benned, de Dmitrij, te olyan különleges energiákat tudsz megmozgatni, amire szükségük van az embereknek" – közölte, majd a csapatot akarta hazaküldeni.

Gáspár Laci már mentorált nélkül érkezett erre az estére, nem volt veszítenivalója: ő a zenekar mellett állt ki, így 2-2 lett a mentori pontozás. A nézői voksok alapján eldőlt, hogy a ByeAlex által támogatott zenekar megy haza.

Szavazzon!

Ki nyerje a 2016-os X-Faktort?

Gorbunov Dmitrij Forrás: RTL Klub