Új szereplőkkel tér vissza egy kedvelt akciósorozat

Válaszcsapás
Vágólapra másolva!
Feltámasztják a Strike Back, magyarul Válaszcsapás című sorozatot, de teljesen új szereplőkkel, Philip Winchester és Sullivan Stapleton nem kapja vissza a régi melóját.
Vágólapra másolva!

A Cinemax a brit Sky csatornával közösen támasztaná fel a Strike Back – Válaszcsapás-t, jövőre érkezhet az ötödik (a John Porter-féle évaddal együtt a hatodik) szezon az akciósorozatból.

A szériát elvileg lezárták 2015-ben, a két akkori főszereplő, Philip Winchester és Sullivan Stapleton nem is tér vissza az új etapra – helyettük többek között Alin Sumarwatát, Daniel MacPhersont, Roxanne McKee-t és Warren Brownt láthatjuk.

Philip Winchester és Sullivan Stapleton a Válaszcsapásban Forrás: Cinemax

Nem először fordul elő ilyesmi a sorozat történetében, hiszen volt egy 2010-es évad is – amit a Cinemax nem is tart számon –, abban még a Richard Armitage által játszott John Porter volt a központi figura.

A mostani verzió vezető írója Jack Lothian lesz, ő már a korábbi évadokba is besegített, amellett például a Doc Martin-ban közreműködött.

A Válaszcsapás egy részét Magyarországon forgatták, 2013-ban az Origo tudósítója is megnézett egy felvételt, akkor a két főszereplővel is beszélgetett.