Magyar lett a hónap csaja az amerikai Playboyban

UNITAS 2nd Annual Gala Against Human Trafficking - Arrivals GettyImageRank3 Model People VERTICAL USA New York City Photography Arts Culture and Entertainment TRAFFICKING Gala Attending Annual Event Unitas Capitale - Venue Eniko Mihalik PersonalityInQueue
NEW YORK, NY - SEPTEMBER 13: Model Eniko Mihalik attends the UNITAS 2nd annual gala against human trafficking at Capitale on September 13, 2016 in New York City. Michael Loccisano/Getty Images for UNITAS/AFP
Vágólapra másolva!
A Playboy egy magyar modellt választott meg a hónap nőjének, Mihalik Enikő lett Miss December.
Vágólapra másolva!

Egy magyar modell, Mihalik Enikő lett Miss December a Playboynál, a róla készült csodás képeket ide kattintva nézheti meg, egy videóval együtt.

A lány New Yorkban él, vonult már fel a Victoria's Secret híres divatshow-ján, Naomi Campbell-lel is szerepelt már egy címlapon, olyan cégek és magazinok dolgoztak vele, mint a Vogue, a Max Mara, a Gucci vagy a Harper's Bazaar.

Mihalik Enikő Forrás: AFP/2016 Getty Images/Michael Loccisano

A Playboynak elmondta, hogy néha meg kell csípnie magát ahhoz, hogy elhiggye, nem álmodik, ahhoz képest, ahonnan jött, mindenképpen szerencsésnek mondhatja magát.

A lapból megtudhatunk róla pár érdekességet is, például, hogy minden karácsonykor hazajön Magyarországra, de világpolgárnak tartja magát, a legjobb tanácsot pedig a nagymamájától kapta, ő azt mondta neki, hogy sose fusson a fiúk után.