Nagyot nőttek Britney Spears fiai, nézze csak!

Britney Spears
Vágólapra másolva!
A 35 éves énekesnőnek két fia is van, akik már tíz- és tizenegy évesek. Habár a gyermekek elhelyezésével kapcsolatban annak idején sokat balhézott Spears és exférje, azóta rendeződtek a dolgok. A sztár Instagram-oldalán is számos fotó árulkodik róla, hogy az énekesnő és fiai családi élete kifejezetten harmonikus.
Vágólapra másolva!

Spears 2004-ben, mindössze háromhavi randizgatás után ment hozzá háttértáncosához, Kevin Federline-hoz, aki ellen már két év múlva beadta a válókeresetet.

A felek hivatalosan csak 2007-ben váltak el – addigra már megszületett Sean Preston (2005-ben) és Jayden (2006-ban, szinte napra pontosan egy évvel később).

Church with the family!

Britney Spears (@britneyspears) által közzétett fénykép,

A válás után viszont csúnya marakodás kezdődött a fiúk felügyeleti jogáért. A hercehurcába az énekesnő idegileg is tönkrement, és egy időre el is veszítette a felügyeleti jogot a gyerekek felett.

Sunday hikes always keep me motivated. Fresh air and Vitamin D are natural remedies for the mind, body, and spirit.

Britney Spears (@britneyspears) által közzétett videó,

Azóta a dolog rendeződött: Spears és exe közösen gyakorolják a felügyeleti jogot, és az Instagram-oldalára feltöltött fotók tanúsága szerint a sztárnak csodás élete van gyerekeivel az oldalán.

A fiúk több fotón mintha ikrek lennének (ami nem csoda, hiszen nemcsak nagyon hasonlítanak egymásra, de mindössze egy év a korkülönbség köztük), de a legmulatságosabbak mégis a videók. Ezekből megtudhatjuk, hogy Spears és a srácok minden hétvégén kirándulnak egyet, illetve hogy szeretik a frászt hozni az anyjukra.