Elképesztően cukik a Grace klinikás Katherine Heigl kislányai

Katherine Heigl
Vágólapra másolva!
A Grace klinika sztárjának gyermekei már a halloweenre készülnek – amiről a színésznő szerencsére meg is osztott egy bűbájos képet. Heigl pedig eközben a kismamaságra gyúr, hiszen férjével babát várnak.
Vágólapra másolva!

Íme néhány a „Those Heavenly Days"-en (Azok a mennyei napok) az új, All Hallows' Eve (mindenszentek estje) című posztomban! Mindenképpen csekkold le, ha valami jópofával akarsz előállni az ünnepre, de ahogy nekem, neked sincs túl sok időd a gyerekeid kosztümjeinek elkészítésére. Könnyedség, fantázia és kreativitás – mindez a posztban!" – írta Heigl a kép mellé, amelyen két kislánya tündérjelmezben látható.

A bejegyzésben a sztár új életmódblogjára utal, a bájos fotóval így egyúttal a Those Heavenly Dayst is népszerűsíti. Ami pedig a dolog érdekesebb részét, azaz a kislányokat illeti: Heigl és férje, Josh Kelley énekes 2009-ben fogadtak örökbe egy dél-koreai kislányt, a jelenleg hétéves Nancy Leigh „Naleigh" Mi-Eunt, 2012-ben pedig egy afroamerikai kislányt adoptáltak, Adalaide Marie Hope-ot, aki idén lett négyéves.

A színésznő júniusban jelentette be, hogy a két örökbefogadott lányka mellé ezúttal vér szerinti gyermeket vár, és már azt is tudni lehet, hogy a jövő januárban érkező baba kisfiú lesz.

A kicsit pedig már a kislányok is nagyon várják – erről árulkodik legalábbis az a fotó, amit szintén az Instagramon osztott meg nemrégiben a sztár. Az imádnivaló képen Adalaide-et láthatjuk, amint éppen babakorú unokatesóját dajkálja, hogy így készüljön testvérkéje érkezésére.